Броени дни остават до откриването на Bedroom Premium club

5
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Bedroom Premium Club се мести в дворцова зала

Future Heroes Show ще изненада гостите на 19 декември

Броени дни остават до откриването на Bedroom Premium club, който е вече на нов адрес. Малко преди Коледа, девет години след откриването на първото заведение, отваря врати един напълно различен клуб, който ще издигне нощният живот у нас до най-високите европейски стандарти – перфектен звук, VIP зона, екстравагантен интериор, служители, паркиращи автомобилите, първокласно обслужване.

Кога?

На 19 декември, фантастично Future Heroes Show с авангардни костюми и аксесоари, уникална сценография и екцентрична хореография ще ви изпрати в бъдещето. Очакват ви извънземни герои, артисти и акробати. Един фантастичен филм, озвучен от нашите резиденти DJ Gorro и DJ C-Fusion.

Как?

Грандиозният спектакъл е само първата част от тридневното откриване. На 20 декември продължаваме с Haute couture show – бляскаво кабаре със светещи маски и перуки, декори и много музика с DJ Dimo и DJ Andrew.

На третия ден, 21 декември нови сили ще влеят унгарските топ диджеи Crazibiza. Музикантите, чийто парчета се слушат в най-тузарските клубове в света, ще бъдат подгрявани от резидента на Bedroom Premium club – Mascota. А това е само началото на кабаретната програма, с която ще изпратим 2013 г.: Vanity Fair, Sweet Cotton Party, Cirque, Fetish Night, Egyptian Party, Sunrise. Най-авангардното шоу наситено от женска красота, уникални костюми, високотехнологични ефекти под звездите на София!

В обновената програма на клуба са включени и няколко световноизвестни музиканти: испанецът Ruben Alvarez, белгиецът Kolombo, холандецът Franky Rizardo.

Началото на 2014 г. ще е белязано не само от адреналин, но и от доза еротика с януарския конкурс Miss Playmate.

Къде?

На новия адрес на Bedroom Premium club – ул. „Леге“ № 2.

Намира се в сърцето на София, в сградата на някогашната „Италианска банка“, сега паметник на културата. След дълго изследване на архивни фотокадри  арх. Пламен Методиев и арх. Ивона Шахова (ИНТЕРАРХ СТУДИО) с хирургическа точност възстановяват елементиq, които  обработват в оригиналния им вид. Преобразеният банков салон е с площ над 600 кв.м и с богата архитектурна орнаментика – фризове, капители, корнизи, колони.

Обстановката напомня за античен храм, едновременно с това създава внушение, че гостът е и в тронната зала на двореца на Дарий и Ксеркс в древния Персеполис, но и че е в свръхмодерен космически кораб от фантастичната сага „Старгейт – едно пътуване с машината на времето, към което е добавено бъдещето с неговите нови архитектурни елементи в синтетичен модерен растер, екрани с 3D video mapping, финиши, метални перфорирани пана. Фалшът отсъства, всичко е истинско дърво, метал, камък, стъкло, естествена кожа, натурален текстил. Център на композицията е динамично осветена сцена с интегриран catwalk, който дава възможност за разгръщане на мащабна балетна хореография, допълнена с перфектен звук и мултимедийно шоу.

Акцент в интериора е таванът на клуба, който е уголемена проекция на картината  „Shhh“ на художничката Искра Георгиева, в която са събрани „забранени образци“ от еротичното изкуство.