Bvlgari Aqva Amara новият парфюм Aqua

1
Добави коментар
krparvan
krparvan

Новият Bvlgari Aqva Amara

Aqva Amara е новият парфюм за който ако прочетете със сигурност после няма да имате търпение да тествате! Точно така новият мъжки парфюм от линията на Bvlgari Aqva е вече налице и очаква само вашите отзиви. Той пресъздава смесицата от аромати на оригиналният парфюм, но добавя и нови елементи като с това композицията му става дори още по-свежа. Създател и на този парфюм е модилиерът Жакес Кавалиер, обогатил новата композиция с допълнителни и луксозни състваки в желанието си да пресъздаде духът и аромата на Средиземноморската свежест.

Bvlgari Aqva Amara

Aqva Amara или иначе казано „горчива вода,“ е аромат който символизира свежестта и светлата енергия със своят флакон оцветен в меден цвят, който освен всичко е изпълнен и с една наистина по-свежа ароматна композиция.

Неговата композиция е изградена от микс от свежи цитрусови плодове като етерично масло от Нероли и Сицилианска мандарина. В базата на  Bvlgari Aqva Amara пък можете да намерите висококачествените нотки на Индонизийско пачули и бял тамян.

Лично впечатления от аромата на Bvlgari Aqua Amara

За щастие това ухание пристигна доста бързо до нашият пазар и имах удоволствието да го тествам. Впечатлението ми за него е, че е една идея по пикантен от предшествениците си, че е малко по-траен и може би подходящ за малко по-възрастни мъже на възраст над 25 години.

За пръв път го пробвах през сутринта, нямаше още 10 и не бях закусвала… Да си призная лютивите му нотки ми подействаха на стомаха и трябваше да се нахраня за да ми олекне. Затова аз бих препоръчала да го ползвате след обяд, в ежедневието си, предполагам и за вечер също би бил подходящ.

За рекламата на Bvlgari Aqva Amara

Рекламната кампания на Bvlgari Aqva Amara е заснета от Марио Соренти, а за лице на парфюма е избран моделът Jon Kortajarena, който позира като Гръцки бог на плажа докато жаркото слънце гали кожата му. Парфюма ще може да се намери във обновеният по цвят флакон със същата форма като оригиналният Aqva но в характерният за новият парфюм меден цвят във флакони от 50 и 100мл със концентрация от Eau de Toilette.

Най-накрая можем да се порадваме и на уханието на Bvlgari Aqva Amara което съвсем скоро пристигна в каталога на bg-parfum.info можете да научите още за парфюма и да го закупите като погледнете тази страница.