Ефективни хапчета за ерекция и как действат те – Част 1

0
Добави коментар
vigour300
vigour300

Вълшебните хапчета. Кой не е пробвал? Може би само този, който не е имал нужда. Всички се стремим да опитаме нещо ново независимо дали е необходимост или любопитство.

Кои са тези хапчета, вече вероятно ви минават какви ли не мисли. Този път насочваме вниманието Ви към хапчетата вдигащи либидото „НИ”. Не говорим за добре познатата виагра. Тя е толкова традиционна и предвидима. Хапчетата за ерекция са много и не трябва всички да се слагат под един знаменател. На световния пазар има какви ли не. От обикновени химикали, билкови, изключително вредни та чак до световно доказани таблетки.

Кой и защо ги използва? Тази тема е неизчерпаема, всеки има лична гледна точка и съвсем различно изживяване. Много мъже от всякакви възрастови групи прибягват до тях. Това не е или поне не трябва да бъде тема табу. Това са хапчетата като всички останали. Употребяваме ги ,когато се налага или поне така смятаме.

Всички те имат едно действие, да подобрят сексуалната мощ на мъжете. Но какво точно има за подобряване? Това е спорен въпрос. Всеки изпитва неувереност поради една или друга причина.

Най-важна е психическата нагласа на човека. Ако психиката е лабилна , неуравновесена и несигурна дори и след употребата на стимуланти това няма да се промени. Неувереността е най-големия недостатък у хората. Голяма част от мъжете употребяват хапчета за ерекция, но не винаги получават желания ефект. И от там следва израза „тези не действат”. Стигнали до този извод набързо поставят етикет на продукта без дори да имат реална оценка за него. Ако проблема е психологичен никое „вълшебно хапче” не може да го премахне. Страхът от провал е най-силният противник на хапчетата за ерекция. В този двубой не винаги са таблетките са победител. В стремежа си да се докажат много мъже развалят удоволствието от секса и го превръщат в надпревара и съревнование с бившите партньори на така желаната от тях дама.

При част от мъжете се среща и реалния проблем с ерекцията и преждевременната еякулация. В повечето случаи те страдат от еректилна дисфункция (т.нар. полова немощ). Тя може да се дължи на много неща. При едни е стреса,  работата, здравето, възрастта, а при други неувереността. Но едно е сигурно, че проблем има. Когато този проблем е медицински доказан незабавно трябва да се предприемат мерки. Самолечението и липсата на информация за продуктите може да се окаже вредна стъпка за организма. Дали заради възрастта или заради времето,а може би неправилният начин на живот да доведат до реални проблеми с импотентността.

Много мъже масово ги употребяват,но не си признават. Опитват т.нар. „известни хапчета” или какво са им препоръчали приятели. Малка част от тях наистина се интересуват какво точно взимат. Та нали крайния резултат е да ‘’вдигнат самолета’’. Това е масово допускана грешка има много не толкова популярни продукти, които имат същите действия и не са така вредни като други.

Напоследък в България има няколко вида, които вече са с доказано действие по света. ВИГОР 300 това са едни от най-разпространени американски  хапчета за ерекция стимулиращи половата мощ у мъжете. Те са изцяло на билкова основа. Имат високо  съдържание на екстракт от епимедиум, женшен, златен корен, плодове на лицей и  бабини зъби. При този продукт страничните ефекти са почти нулеви или поне не е известно за такива, тъй като сами по себе си билките имат положително въздействие върху организма. Те подсилват сексуалната функция, повишават физическата издръжливост и премахват умората.

Част 2  на тази статия може да бъде прочетена тук

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 8.5/10 (4 votes cast)

Ефективни хапчета за ерекция и как действат те – Част 1, 8.5 out of 10 based on 4 ratings