Звездите с най-провокативни тоалети

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

В списъка на най-скандалните тоалети на годината са включени 12 облекла, носени от представителки на шоубизнеса, предаде РИА „Новости“.

Списъкът на най-скандалните тоалети на 2013 година е съставен по хронологичен ред – от началото на годината до края й. Така първа се оказва роклята на Дженифър Лорънс с гол гръб от „Ланвен“, в която тя се появи на връчването на наградите „Независим дух“. По информация на медиите актрисата непрекъснато е придържала роклята и е прикривала гърдите си, опасявайки се, че могат да се видят за радост на папараците.

Сред другите скандални тоалети на 2013 година са дълбоко изрязаната на бюста рокля на Кейти Пери, с която тя бе на церемонията по връчване на наградите „Грами“. Според Пери да избере този тоалет я посъветвала Присила Пресли.

Намерила е място още черната рокля на певицата Джеси Джей от „Версаче“, която тя носеше на присъждането на наградите Брит. В списъка са попаднали Гуинет Полтроу с прозрачния тоалет, с който се появи през април на премиерата на филма „Железният човек 3“, както и Джейми Александър с роклята за премиерата на „Тор 2“ в началото на ноември.

Не е пожалена и Дженифър Лопес заради огромното деколте на тоалета, с който бе на 55-ата церемония по връчване на наградите „Грами“.

В списъка са включени също Кеша, Ким Кардашиян, Майли Сайръс, която тази година не един път заслужаваше да бъде в подобни класации, както и други звезди.

Вижте най-провокативните тоалети на 2013!