Дебютна реклама на iPhone 6 Air, още преди създаването му

17
Добави коментар
wweb
wweb

Традиционно Apple представя нови модели iPhone през втората половина на всяка година. Съвсем наскоро станахме свидетели на дебюта на iPhone 5s и iPhone 5c, а това означава, че ни делят доста месеци до разпространението на следващите смартфони на компанията. Те може все още да не е изработен, но не пречи да си ги представим невъзможно тънки и леки.

Дизайнерската фирма SET Solution сътвори необикновена видео интерпретация, която пресъздава няколко правдоподобни iPhone характеристики. Макар да не са базирани на представата за предстоящите творби на Apple, прототипните модели iPhone Air и iPhone 6c съдържат автентичен (за Apple) дизайн и компактна визия.

 

Въобръжаемия iPhone Air притежава скенер за пръстови отпечатъци ‘Touch ID’ и по-голям екран, простиращ се до ръбовете на устройството. Смартфонът е извънредно тънък – с дебелина от едва 1,5 мм в горната и 3 мм в долната си част. С теглото от 70 грама се изчерпва наличната информация за този забележителен iPhone Air, но дизайнерите събират всички необходимо в 3 видео клипа, които сякаш са създадени от Apple. Вижте официалното представяне, дебютната реклама и разопаковането на iPhone Air.

 

 

 

 

Концепцията за iPhone 6c също впечатлява с иновативен поглед върху бъдещото устройство. Видеото показва смартфон с извит екран, който също разполага с Touch ID и edge-to-edge дисплей.

 

 

Как мислите, дали подобен дизайн е възможен още догодина?