Замръзнал маникюр | Интернет портала на българската жена – jenata.org

1
Добави коментар
milk1
milk1

Синият цвят по ноктите ни е съвсем постижим през зимата, когато премръзваме от студ. Сред актуалните тенденции в маникюра обаче са вледеняващите, скрежни мотиви по маникюра. За целта се използват нюансите на сивото, синьото и бялото.

За да направиш ноктите си тематични ти трябват точно 3 неща – син лак, лепенки със снежинки и брокат. Най-напред оформи нокътната плочка със средна дължина и френска, „затъпена форма“. След това нанеси подхранващо масло по ноктите и го втрий добре с масажни движения, за да попие. Изчакай 5 мин и с тампонче напоено с лакочистител изтрий ноктите си от всякаква мазнина. Трябва да са сухи, за да задържат лака върху себе си за максимално дълго време.

После нанеси два слоя син лак и изчакай да изсъхне напълно. После залепи върху всеки нокът по една голяма и няколко малки снежинки и ги поръси с мистичен брокат, който да напомня за снега в празничните нощи. Фиксирай украсата с топ лак и излез да се забавляваш с приятели, за да забележат всички страхотния ти маникюр.

Снимка: farm8.staticflickr.com Автор: Dani

Замръзнал маникюрРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)