Изберете най-актуалната зимна шапка за този сезон

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Помните ли времената, в които родителите ви караха да носите шапки през зимата, а за вас това беше досадно задължение? Въпреки че от тогава сте пораснали и вече сте загрижени за здравето си, отново избягвате да го правите, за да не развалят прическата ви. Или просто защото не стоят добре на тоалета ви.

Тази зима обаче освен да скрият главите ви на топло, шапките ще ви накарат да погледнете по различен начин на тях. Те са се превърнали в един от най-модерните аксесоари, с който може да покажете стил и да превърнете в акцент в облеклото си. 

Бохемската визия, властваща в модата, дава свобода на всевъзможни комбинации. Широка цветна шапка в комбинация с елегантно палто и подходящ шал ви гарантира добра визия през зимните месеци. Ще ви покажем няколко варианта за това, а вие изберете кой най-много ви подхожда.

PinterestПлетени шапкиКакто знаете, плетивата са изключително актуални този сезон. Това важи и при шапките. Дизайнерите са развихрили въображението си във всякакви цветови комбинации и форми: плетени шапки плътно по главата; широки, чиято задна част свободно пада надолу; с помпон или животински ушички. Съчетайте ги с плетен шал, за да завършите визията си.

Pinterest

Pinterest

Шапки тип ушанкаТипичната руска шапка, която войниците са носили, е придобила женствена и съвременна визия. И при този модел има голямо разнообразие – кожена, от плат или пък плетена. Шапката може да има козина, а ушанките са задължителни, за да ви топлят. В комбинация с подходящи слънчеви очила, ще бъдете просто неотразими.

Pinterest

Pinterest

Стилна шапка с периферияТази шапка е за жените, които държат да бъдат едновременно модерни и елегантни. С нея ще изглеждате като слезли от модния подиум и ще придобиете холивудски шик. Стои отлично с дълго палто или тренч.

Pinterest

Ако искате да прочетете още модни съвети, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!