Видео премиера: Ангел – Шампиони, тарикати

15
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Истински гангстерски минифилм с история от края на 90-те години на миналия век е новият клип на Ангел към песента „Шампиони, тарикати“.

Харесай страницата ни във Facebook

Той разказва за бизнесмените, които роди демокрацията у нас и техния подземен свят – колкото лъскав, толкова и мрачен. Общо десет мъжаги и три мацки участват в екшъна. Момчетата са араби и говорят на техния език в интрото на видеото.

Бръснарят Муди, който се грижи за прическите на Ангел  и който промени коренно имиджа му за тази роля, е от арабски произход и е съдействал за намирането на статистите, за да бъде всичко максимално автентично. Това внушение се подсилва и от автомобилите, които са заснети в лентата – марките и моделите са емблематични за пресъздавания времеви период.

В цялата интрига, разбира се, е замесена жена. Главната героиня е изиграна от приятелката на Ангел – Христина. След страстна нощ с него, тя открадва от компютъра му дискета, на която е съхранена важна бизнес информация и я предава на конкуренцията. За да я накаже, изпълнителят на „Ара мюзик“ продава фаталната мадама на арабите.

„Шампиони, тарикати“ е авторска композиция по музика на Дидо Калпаков и текст на Йордан Гергов. Завладяващата история в клипа е по идея на самия Ангел, доразвита и реализирана от режисьора Йордан Петков и неговия екип. Саунд дизайна към видеото, което от днес е в ефира на Фен ТВ, е направен в „Polyphon studio“. Този творчески тандем създаде тоталния летен хит на певеца – „Живее ми се“.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It