Включете се в „Деца Слънца за м.Декември“, където ви очакват страхотни награди!

1
Добави коментар
pgp

На 11.12.2013г. сряда, стартира новият конкурс на страницата „Деца като Слънца”! Той няма определена тема, така че от вас очакваме да публикувате най-хубавите снимки на децата си. Вие избирате къде ще са и какво ще правят на снимките.

НАГРАДИ

– Дрешки от bebeshkidreshki.com – Дрешки от kangaroobg.com – Награди от http://desito.eu – Професионални фотосесии от фотограф Цвета Воденичарова https://www.facebook.com/BabyAndChildrenPhotography /провеждат се в Бургас – за живеещите извън Бургас ваучерът може да се използва до 1 година от спечелването му/

– Професионални фотосесии от http://www.galinatosheva.com /за Пловдив/ – Професионални фотосесии от http://elmediapro.com/ /за София/ – Професионална фотосесия от http://photostudionana.com/ /за София/ – Професионални фотосесии от http://svatbenisnimki.wordpress.com/ /за Варна/ – Награди от http://ohoboho.net – Награди от http://novobebe.com

Конкурсът ще се проведе на два етапа:

 Първи етап: От 11.12. до 21.12, 12:00ч. вие  ще качвате снимки за участие.

Качвайте снимки, които смятате, че представят детето ви в най-добра светлина. Задължително е попълването на полетата със звездичка!

Всяко едно от децата ви може да участва с ЕДНА снимка! Ако на снимката има повече от едно дете, уточнете кое от тях участва.

Попълнете формуляра и качете снимката си в меню „Участвай“! Снимките не преминават през предварително одобрение и се виждат в галерията веднага след публикуване. До 24 часа ще бъдат прегледани от нас и изтрити, ако не отговарят на условията. Времето за преглеждане е различно, така че снимката може да бъде премахната по всяко време и независимо колко гласа има до момента. Не уведомяваме по имейл за одобрена или неодобрена снимка! Ако вашата „изчезне“ /ID not found!/, то значи, че не сме я одобрили. Ако желаете, качете друга! Новата снимка не запазва гласовете на неодобрената.

След публикуването й, почитателите на Страницата ще могат да гласуват за снимката, с бутона „Гласувай“.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да се вижда ясно лицето на детето – снимката да не е далечна или размазана, детето да не е с очила, маска, рисунка /или нещо друго, което закрива голяма част от лицето му/,да е обърнато напред, да е с отворени очи и др. Снимката да е завъртяна правилно.

Снимките трябва да са авторски или публикувани със знанието на фотографа! Отговорността за това е на човека, публикувал снимката, не наша.

Категорично забранени са и няма да бъдат приемани снимки с прекалено разголено или друго неприлично съдържание! Това се решава от администраторите на страницата и не подлежи на коментар!

Снимките трябва да бъдат актуални, т.е. да не са правени преди юли’13.

Едно и също дете може да участва в два последователни конкурса, една снимка също може да участва в два последователни конкурса, стига да отговаря на условията. Но дете, което е печелило материална награда от нас, няма да има правото да бъде класирано отново в срок от 4 месеца, независимо дали е класирано по брой гласове!

Снимките няма да бъдат разделяни във възрастови категории. Конкурсът е за деца на възраст до 10 години!

Втори етап: От 21.12 до 30.12

На 21.12 в 19:00ч. гласуването ще бъде преустановено! Ще бъдат илъчени 140 финалисти – 100 снимки с най-много почитателски гласове и 40 по преценка на администраторите. Те ще останат в конкурса, като гласовете им ще бъдат занулени, а останалите снимки ще бъдат деактивирани.

!!! Във Втори кръг не могат да гласуват хората /профилите/, гласували в Първи кръг!

На 30.12, 18ч. гласуването ще бъде напълно преустановено и първите 10 снимки, събрали най-много гласове само във втори кръг ще спечелят награди. Същата вечер ще се проведе томбола /чрез компютърна програма/ и на случаен принцип ще бъдат избрани останалите победители от 130-те финалисти. Победителите за м.Декември ще бъдат обявени на 30.12.2013г. вечерта.

Краен срок за участие: 21 Декември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.