Люси Дяковска мисли на немски

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

В предаването „Пуснете водата“ Люси Дяковска се определи като „жури скачач“, тъй като участва в множество риалити формати, както на родна земя, така и в Германия. Певицата сподели, че от 18-годишна живее в Германия и мисленето й дори е на немски, но винаги се е старала да говори на правилен български език.

Двамата с Любен Дилов- син си припомниха участието на концерт в зала 1 на НДК, където Дилов купил обувки на Люси с 5 номера по-големи.

„В МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ усетих, че ретрото не е нещо, което би паснало на българите през 2013г. Постоянно усещах сблъсъка на поколенията, на моменти дори стола ми вибрираше от напрежението, което ескалираше“, така Люси определи усещането си от българския риалити формат, които приключи преди дни.

Тя разказа за живота си в Берлин и за бъдещите си планове. За изненада на зрителите на TV7 Люси сподели, че е проектирала собствено кафене, което съвсем скоро ще отвори врати. Идеята й е то да бъде предназначено, за хората, за които кафето е религия. Ще бъде издаван и специален вестник за клиентите на заведението, а Любен Дилов-син получи покана да има собствена рубрика „Кафето и града“.

Още от интервюто с Люси Дяковска можете да видите тук.