Топ 5 на най-желаните подаръци за Коледа от мъжете

1
Добави коментар
milk1
milk1

Мъжете са деца, които се радват на играчки до края на дните си. Никога не порастват и капризничат като малки, разглезени хлапета за подаръците около Коледа и Нова година. Очакват с нетърпение да видят какво са им приготвили в красивия пакет под елхата и се разочароват силно, ако някой посмее да ги помисли за твърде зрели за поднасянето на изненади. Всички се надпреварват да те съветват какво да НЕ купуваш на милото за Коледа, но е време да те открехнем какво трябва да му вземеш, ако искаш да видиш как весели пламъчета заиграват в очите му. Ще ти се отблагодари подобаващо – гарантираме!

1. Аксесоар – тук не става дума за евтини колани или бутони, а за класен часовник, който ще ти коства най-малко 100 лева. Мачовците си падат по стилните глезотии и оценяват подобни жестове високо. Забрави за купуването на дрехи и парфюми, защото рискът от разочарования и напразно похарчени пари се вдига до 99% в такива моменти.

2. Джаджа – както казахме, представителите на силния пол са деца и обичат играчки. Тук е мястото да споменем, че ако твоичкият е върл маниак на конзолите и всичко свързано с разцъкването на компютърни игри е време да се бръкнеш надълбоко, за да му доставиш това удоволствие. Варианти за подарък има! Избери супер бърза мишка, допълнение за смарт телефона му или нова умна джаджа, която е излязла скоро на пазара. Толкова ще се въодушеви, че от разопаковането на подаръците директно ще минете на десерта в спалнята, тъй че е не е нужно да прекарваш цял ден в кухнята навръх Коледа.

3. Кола – в случай, че си преуспяваща бизнесдама можеш да зарадваш половинката си с колица от спортен модел, за която той отдавна си мечтае. Честна дума, в мига на подаряването няма да има по-обичана жена на света от теб! Ако мъжа на живота ти е верен, угажда ти и се държи добре с теб, заслужава скъп подарък, защото поведението му се среща веднъж на 100 мъже и си е цяло събитие. Пък и спортна кола може да се купи и на старо. А цените в момента са доста прилични.

4. Екскурзия – на екзотично място. Купи билетите като се увериш, че милото ще бъде свободно на датите, в които ще отсъствате от дома. Избери топла дестинация с плажове и коктейли и му кажи да си стяга багажа. Всъщност ти ще намажеш от цялата идея, знаеш. Така че не се колебай прекалено много.

5. С*екс – намисли си цял еротичен сценарий, за да запалиш искрата във връзката ви вместо бенгалския огън пред елхата, когато стрелките на часовника се съберат на числото 12. Опаковай се в голяма панделка и облечи адското бельо, за да му вземеш акъла. Сложи по себе си сметана, а до себе си ягоди и шампанско, за да посрещнете подобаващо новата година. Изпробвайте нови пози и му дай да наруши някои твои табута. Иначе ефектът няма да е същият.
 

Снимка: www.christmasxcite.com Автор: Dani

Топ 5 на най-желаните подаръци за Коледа от мъжетеРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)