Ето я арабската принцеса на Киро Скалата

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Киро Скалата е забил истинска арабска принцеса. От няколко години бившият съквартирант в Big Brother All Stars 2013 дели живота си блондинката Лина, във вените на която тече синя кръв.

„Бащата на Лина е от Йордания, а майка й е сирийка”, обяви в „Горещо” Кирил Вълчев. Пред Венета Райкова фитнес маниакът не скри, че любимата му е потомка на знатна кралска фамилия. Фамилията й била една от най-заможните в арабските страни.

Връзката им започнала като на шега. Било любов от пръв поглед. Лина Салем толкова хлътнала по него, че двамата избягвали и в продължение на един месец красавицата не се прибирала при семейството си. Още в самото начало принцесата получила благословията на майка си, която дори й станала съучастник и доста умело крила от баща й,че се среща с Киро Скалата.

Впоследствие строгият родител разбрал за връзката им и започнали скандалите. В яда си мъжът дори спрял финансовата й издръжка. Няколко месеца след това обаче внезапно се споминал. В момента пък тече процедура по разпределение на имуществото му.  За наследството на арабина освен Лина спорят и останалите му 7 деца.