Изумруден разкош в новогодишната нощ » eMODNO да имам

14
Добави коментар
svetla58
svetla58

Цветовата гама е важен детайл при избора на официална визия. Обикновено дамите не рискуват много и залагат на класиката или на металически нюанси, когато става дума за бляскавите празнични тоалети.

Ние се страхувайте да бъдете различни и впечатляващи, но едновременно с това изключително изискани. Ако си спомняте – цветът на 2013 година беше изумруденото, затова ние ви предлагаме да „завършите“ тази година с приказна рокля, подчинена точно на този магнетичен цвят!

Смарагдовите (или изумрудени) оттенъци, които напомнят блещукащите скъпоценни камъни изглеждат изключително аристократично и стилно. Може да подберете рокля от кадифе, фина дантела, преливаща се тафта или плат нашит с мъниста и кристали. Бижута или аксесоари в тази тоналност са друг вариант, с който може да разчупите цветово тоалет в черно, сиво или беж, като му придадете ефектен акцент.

eMODNO вдъхновение:

Един от водещите цветове в котюр колекцията за есенно-зимния сезон на талантливия ливански дизайнер Elie Saab бе именно магнетичното изумрудено зелено!

Предлагаме ви страхотни модни находки в актуалната палитра, за да бъдете различни и блестящи в празничната нощ! Продуктите, които сме селектирали, са от онлайн магазините: goddiva.co.uk, 3suisses.bg, boohoo.com и newlook.com.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Зимен шик в стил Balmain

Празничен разкош в черно и златно

Модни находки на седмицата: графични рокли с дантела

На празничен шопинг за колекцията на Кели Брук

Нека следваме звездите с шикозна парти визия