Златка Димитрова е победителят в BIG Brother All Stars

1
Добави коментар
region.burgas
region.burgas

Автор: Емма Кондиева

Красавицата от Бургас Златка Димитрова е победител в риалити формата BIG Brother All Stars 2013.

Второто място се падна на италианеца Лео Бианки, който подкрепи благотворителната кауза на плеймейтката и обеща да дари част от хонорара си за нея.

Самата Златка още преди седмици заяви публично, че ще се откаже от наградата, ако излезе победител, и ще я дари за болния си приятел Боби, набирането на средства за когото бе и основният й мотив да влезе повторно в Къщата.

Изключително неочаквано на пета позиция първият финалист, напуснал тази вечер, бе Русата Златка, която бе сочена за един от фаворитите за победа.

След нея си отиде фолкпевицата Райна, последвана от ексцентричният Денди и неговото кученце Хининус, които останаха на почетното трето място.

След като научи, че зрителите са избрали именно нея за първото място Златка се свлече на колене и се разплака неутешимо.

Тя изпрати Лео подобаващо, но щом остана съвсем сама Златка започна да благодари на всички, които са я подкрепили.

След като най-после и самата тя бе поканена да напусне Къщата, Златка залепи усмивка на лицето си и хукна към входната врата.

В студиото при Ники Кънчев, тя подмина водещия и се втурна към любимия си Миро, който я подкрепяше по време на финала и го разцелува страстно.

Малко преди това в началото на вечерта съквартирантите получиха финална мисия – да напишат коледно писмо, в което Златка пожела на себе си и Миро здраве, разбирателство и няколко бебета.

Макар и принципно доста лаконичен, Миро с усмивка каза, че Златка не си е пожелала нищо невъзможно и неизпълнимо.