Курс Готвач с ваучер по схемата Аз Мога Повече 2014-2020 г.

2
Добави коментар
Kursove
Kursove

Аз Мога Повече – курс Готварство

Курс Готвач с ваучер по схемата Аз Мога Повече 2014-2020 г.
   Схема Аз Мога Повече 2014-2020 г., финансирана от ОП Развитие на човешките ресурси на ЕС, предлага възможността безплатно да придобиете професионални умения за приготвяне на кулинарни изделия и напитки чрез курса Готвач. Курсът се организира от Доставчици на Обучение с Ваучери. Ако искате да научите повече за тях, можете да прочетете тази статия.
   По време на курса по Готварство по програмата „Аз мога повече“ ще получите съществени знания и умения по:

Хигиена на храненето и хранително законодателство
Технологично обзавеждане на заведенията за хранене
Технология на кулинарната продукция

       … и много други.
   Лицензираният Доставчик на обучение по Аз Мога Повече – Изоблок ЕООД, Ви предоставя възможността да се обучавате в курса по иновативен начин, в смесена форма на обучение.
   Курсът Готвач по Аз Мога Повече 2014-2020 е от 2 части – теория и практика, като теорията е в дистанционна форма на обучение, а практиката е присъствена – в професионална кухня. Продължителността на курса Готвач е 660 учебни часа.
 
   След успешното приключване на курса по производство на кулинарни изделия и напитки по Аз Мога Повече, Вие ще получите Свидетелство за професионална квалификация Готвач. То ще е издадено от Центъра за Професионално Обучение, ще е лицензирано от Национална Агенция за Професионално Образование и Обучение и ще е преведено от заклет преводач на Английски или Немски език, по Ваш избор.