Как да отгатнете пола на бебето?

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Женското любопитство никога не спира. От момента на зачеване, всяка жена се вълнува за пола на очакваното бебе. Докато дойде денят, в който ще се види ясно на видеозона дали е момче или момиче, бъдещите майки правят какви ли не стари ритуали за разгадаване на пола. Ето някои ясни белези, които леко ще загатнат за това какъв цвят дрешки да изберете за бъдещото бебе.

Стомашно неразположение и гадене

Ако няма сутрин, в която да не се събудите с позиви за повръщане, които продължават и през целия ден, побързайте да купите розови дрешки, защото ще си имате момиче.

Меки или сухи ръце

Кожата на ръцете също може да подскаже за пола на бебето. Ако кожата на ръцете ви е суха, очаквайте момче, ако е мека – момиче.

Когато сърдечната честота на плода е повече от 150 удара в минута, вие сте бременна с момиче. При момче сърдечната честота на плода е по-малко от 150 удара в минута.

Храна

По време на бременността храненето ще се промени. Ще има такива храни, които ще ви станат любими. Бременните, които предпочитат цитрусови плодове обикновено носят момиченца.

Позата, в която спите

Обърнете внимание на коя страна спите. Ако най-удобно се чувствате на лявата си страна, това е знак, че очаквате момче. Ако предпочитате дясната страна ще имате момиче.

Промяна в кожата на лицето

Казват, че ако жената е бременна с дъщеря, майката погрознява, защото красотата отива при бебето. И обратно, за бременните с момче казват, че се разхубавяват. Ако по кожата на лицето ви се появят акне или пъпчици, това е сигурен знак, че ще имате момиче. Ако формата на лицето ви се закръгли, това също е знак за бебе момиче.

Пикантни и солени храни

Когато през бременността усещате глад за пикантни храни, солени лакомства като чипс, солети, значи че ще имате момче. Тези бременни, които похапват повече шоколад и сладки храни ще си имат момиче.

Формата на гърдите

Ако дясната ви гърда е малко по-голяма през бременността – ще имате момиче. Ако лявата гърда е по-голяма – ще имате момче.

Когато коремът ви е разположен по-ниско означава че ще имате момче. Високо носеният корем издава, че ще имате момиче.

Ако докато сте бременна вземете в скута си малко момче и то прояви любопитство към корема ви, ще си имате момиче. Ако не обърне такова внимание – бебето ще бъде момче.