Срам! Валери Божинов няма 5 лева за паркинг

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Срам и позор! Така с няколко думи бе определена постъпката на Валери Божинов, който паркира луксозното си „Бентли” на място за инвалиди. Куриозната случка с разиграла пред и няколко дни на паркинга на столичен хипермаркет на бул. „Симеоновско шосе“.

На метри от входа на магазина футболистът паркирал колата си за 700 бона, при това на място определено за хора с увреждания, алармира „Всеки ден”. Репортер на ежедневника е успял да щракне „Бенлито” на Божинов, което според изданието е престояло на въпросното място близо цял ден.

И най-скандалното е, че от любимия на Николета Лозанова не е имало и следа в магазина. „Явно му се е досвидяло да даде 5 лева за паркинг и е решил да паркира безплатно, лишавайки хората с увреждания от паркомясто”, коментират свидетели.

За подобни нарушени законът предвижда глоба в размер от 300 до 500 лева.  Защо обаче никой не вдигнал колата на Валери Божинов, можем само да гадаем.Първата възможност е никой да не е сигнализирал, втората – служителите на „Паркинги и гаражи” да се притеснили да вдигнат кола за 700 000 лева и третата – Божинов да се е сдобил с талонче, което удостоверява, че е инвалид. Последното обаче е почти невъзможно, тъй като по закон подобни стикери се поставят на предното и задно стъкло на автомобила, а от снимките ясно личи, че в случая липсват.