Дантелени празници » eMODNO да имам

16
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ако все още не сте избрали тоалета си за коледното парти тази година, имайте предвид, че шикозните дантелени рокли са изключително модерни през този сезон. Те създават неустоимо елегантно излъчване, подчертават чувствената осанка на дамите, затова са идеални за всеки специален повод.

Тези рокли са стилни, удобни, предлагат се в разнообразни форми и стилове и най-важното, придават изключителна класа. Ако изцяло дантелена рокля не е по вкуса ви, може да заложите на модел с дантелени акценти. В такъв случай се насочете към рокля с дантелен мотив по ръкавите и я съчетайте с високи обувки и масивни обеци. Роклите с дантела в горната част също са прекрасни, защото подчертават деколтето или бюста, ако искате да насочите вниманието натам. В областта на талията, привличат погледа към извивките ви в тази област.

Дантелен топ, пола или аксесоари в тази стилистика също ще направят аутфита ви за празниците изискан и изключително стилен. Маникюр с дантелени мотиви би придал още по-изтънчен вид на вашата визия за празниците!

Ако искате да се сдобиете с нова дантелена рокля или друг елемент от облеклото, вижте селекцията ни в този женствен стил. Продуктите, които подбрахме са от онлайн магазините: 3suisses.bg, boohoo.com и shopping-terapia.com.