Най-подценяваните гримове – II част видяна 5709 коментари 3

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Продължение.

Хайлайтър

Това съкровище от козметичната чантичка създава съвършен блясък на кожата на лицето, когато е поставен на правилното място в подходящо количество. Присъствието му върху кожата е почти незабележимо, но ефектът, който създава е уникален.

Четете още: Съвети от гримьора на Дженифър Лопес

Хайлайтърът има за цел да „улавя” светлината и да озарява лицето. Той придава нежно сияние на кожата, правейки излъчването на жената много по-свежо, непринудено и очарователно

Четете още: Най-подценяваните гримове – I част

Руж

Всяка дама, която е слагала, руж знае колко специален продукт е той. Особено през зимата, когато тенът на лицето ни е блед, ружът е незаменим приятел на руменината и свежестта на лицето. Когато навън е студено и ветровито, носете руж с нежен перлен ефект.

Четете още: Грим и прическа като на ангелите на Victoria’s Secret

При всички случаи цветът на ружа трябва да е близък до тона на лицето ви, само с няколко нюанса по-тъмен. Трябва да е и в една тоналност с червилото. Прасковено и керемидено подхождат на жените с по-тъмен тен, а жените със светла кожа трябва да се насочат към розовата гама. Ружът се избира както и пудрата и фон-дьо-тенът – само на естествена светлина.

Бронзър

Не използвайте течен бронзиращ продукт върху лицето. За да постигнете елегантен и красив бронзов загар, нанасяйте малко количество пудра върху зоните на лицето, които хващат тен първи.

Четете още: Грим като на Лили Колинс