Виж темата – Обща информация и отзиви – Фантастико / Fantastico

1
Добави коментар
pochivkabg.net
pochivkabg.net

– Име Фантастико / Fantastico

logo2_bg.jpg (26.31 KiB) Прегледано 412 пъти

– Обща информация „Историята говори” Търговска верига „Фантастико” е основана през 1991 г. с откриването на първия от веригата супермаркети, на ул. „Оборище” №72. Така компанията започва своето експанзивно развитие и днес управлява 35 супермаркета. Всичките търговски обекти са ситуирани на територията на гр. София, като в края на 2006 г. „Фантастико” разшири своята структура с първия си обект извън столицата, а именно в гр. Кюстендил. „В сегашно време“ Всички супермаркети от Веригата са изградени в съответствие със световните тенденции и местните нормативни изисквания в оборуването и начина на обслужване. Отличават се със специфична, модерна визия на интериора, която придава изключителност на всеки един обект, топлина, уют и комфорт. Хипермаркетите предлагат богат асортимент от над 20 000 вида стоки, в това число био храни и напитки, диетични и диабетични продукти, както и кулинарни щандове с готвени храни, прясно изпечен хляб, хлебни изделия и месни деликатеси.

– Ангажименти „С грижа за клиента“ Търговските обекти на „Фантастико” разполагат с банкомати, имат инсталирани терминали за разплащане с международни и национални кредитни и дебитни карти. За максимален комфорт на клиентите в магазините от Веригата може да се пазарува с талони за храна на държавни учреждения и частни фирми, както и с ваучери за храна. В голям брой от супермаркетите се предлага разнообразие от допълнителни услуги, а именно: Офиси на банки Аптека Детски площадки Фото ателие Химическо чистене Кафетерии Паркинги Колонове на кабелни оператори Easy Pay – пощенски парични преводи и платежни услуги Клонове на застрахователни брокери „Развиваме се постоянно” Във всички търговски обекти „Фантастико” са заети над 2400 служители, като на всеки един се предоставя възможност за професионално развитие. Компанията осъществява спонсорство под различни форми, подпомага фондации, домове за деца, спортни състезания, генерален спонсор е на турнири по боулинг от веригата „Фантастико оупън” и други мероприятия с обществена значимост. За постигане на положителни пазарни резултати ТВ „Фантастико” се стреми към високо качество на обслужване на своите клиенти. На всеки 7 дни се издава специална рекламна оферта “Фантастико пост”, в която се представят различни продукти с атрактивни цени. „Удобството да пазаруваш“ Работното време на търговските обекти е съобразено с нуждите на клиентите с цел постигане на максимално удобство и улеснение за тях.

– Собствени ваучери Не

– Собствени марки

ff.jpg (4.23 KiB) Прегледано 397 пъти

От месец август 2004 г. компанията успешно разработи четири собствени търговски марки, под които се произвеждат хранителни, нехранителни стоки и храни за животни – “ФФвкус”, „ФФдом”, ФФ4лапи” и „ФФбутик”, с които се цели постигане на високо качество и най-нисък ценови клас с изключение на „ФФбутик”, които са позиционирани в по-високия ценови сегмент.

– Контакти и филиали Контакти Филиали

– Сайт Сайт

– Актуални брошури и промоции Актуални брошури и промоции Новини