Виж темата – Обща информация и отзиви – Kaufland / Кауфланд

1
Добави коментар
pochivkabg.net
pochivkabg.net

– Име Кауфланд / Kaufland

kaufland_logo.jpg (6.86 KiB) Прегледано 409 пъти

– Обща информация Ние даваме всичко от себе си за Вас! Нашата основна цел е Вие, нашите клиенти, да бъдете доволни от услугите ни и да пазарувате в Kaufland с удоволствие. В Kaufland клиентът е най-важен – гарантираме Ви това! Доказваме го с нашите гаранции и услуги, които предоставяме на Вашето внимание! Защото доволните клиенти са нашата основна цел!

Kaufland гарантира: Бързо обслужване на каса! Чакали сте повече от 5 минути на каса и не всички каси са били отворени? В знак на извинение ще получите ваучер на стойност 1 лев!

Kaufland гарантира: Бързина на Витрините с обслужване! Чакали сте повече от 5 минути на Витрините с обслужване и не всички везни са работели? В знак на извинение ще получите ваучер на стойност 1 лев!

Kaufland гарантира: Безпроблемна замяна! Без да дискутираме, заменяме артикула или Ви връщаме парите срещу касова бележка!

Kaufland гарантира: Абсолютна свежест! Ако все пак сме пропуснали нещо и в рамките на деня сте открили един или повече продукти с изтекъл срок на годност, в знак на извинение ще получите ваучер на стойност 1 лев.

Kaufland гарантира: 3 години гаранция за всички електроуреди! Нашето качество е на високо ниво. Ето защо при нас получавате гаранция, значително по-дълга от законовите разпоредби!

Kaufland гарантира: Най-ниски цени! Ако в рамките на един и същи ден за същия или сравним продукт, обозначен с „Най-ниска цена“, сте платили при нас по-скъпо, отколкото сте го видели при конкурентна верига в нашия град, ние ще Ви изплатим разликата в цената!

Kaufland гарантира: Разплащане с дебитна и кредитна карта! Във всеки хипермаркет Kaufland можете да плащате с кредитни и дебитни карти Борика, Visa, MasterCard, както и с Transcard (издадени след 21.03.2011г.). Можете да пазарувате и с ваучери на следните оператори:

Кауфланд Сървис ЕООД – ваучери за храна Kaufland; Призма лукс ООД – ваучери за храна Prizma-Lux; Томбоу България ООД – ваучери за храна Tombou; Идънред България АД – ваучери за храна Edenred; Содексо България ЕООД – ваучери за храна ТрапезаPass; Виабел ЕООД – ваучери за храна Viabel; Чек Дежене България ЕООД – ваучери за храна Chéque Déjeuner, ваучери за подарък Cadhoc; ВМ Финанс Груп АД – ваучери за храна MeNew, ваучери за подарък MeNew Gift; Етап-Адресс АД – ваучери за храна Etap.

За Ваше улеснение на входа на всеки хипермаркет има банкомат.

Kaufland гарантира: Каса без захарни изделия! Скъпи родители, при нас ще откриете каса без захарни изделия!

Kaufland гарантира: Безплатен клиентски телефон! Вие сте в центъра на нашето внимание и желанието ни е да сте доволни от пазаруването в хипермаркета. Ако имате препоръки, желания или критики, обадете се на безплатния клиентски телефон 0800 12 220.

Kaufland гарантира: Опитайте безплатно! Дали свежи сирена или вкусни колбаси – на нашите Витрини с обслужване Ви очаква първокласно удоволствие. Опитайте нов продукт или непознат за Вас вкус. Компетентните ни служители ще Ви обслужат професионално. Изпробвайте и се насладете на истинска свежест – от нашите Витрини с обслужване!

Kaufland гарантира: Безплатно повикване на такси! С удоволствие ще поръчаме за Вас такси, за да се приберете удобно вкъщи! Достатъчно е да се обърнете към нашите любезни служители на Информация! Kaufland Ви пожелава приятен път към дома!

Kaufland гарантира: Качествени продукти от България! В нашия асортимент ще откриете голям избор от качествени български продукти!

Kaufland гарантира: Пресен хляб и хлебни изделия през целия ден! В нашата пекарна ще откриете винаги прясно изпечени хляб и хлебни изделия – от сутрин до вечер. Насладете се!

– Ангажименти Ангажимент към човека и околната среда Поемането на екологична и социална отговорност е важна част от корпоративната ни политика. Това започва със съзнателния подбор на продукти при определяне на асортимента, преминава през бизнес процесите и подхода към нашите служители и достига до темата за социална отговорност и ангажираност. Всичко това ние обединяваме в изображението на земното кълбо – символ на нашия ангажимент!

– Собствени ваучери Да

– Собствени марки K-Classic – нашата силна собствена марка ще намерите единствено в Kaufland. K-Classic Ви предлага контролирано качество на най-ниска цена. Гарантираме Ви! Убедете се сами в превъзходното качество на K-Classic, когато пазарувате! Търсете червения знак на K-Classic върху опаковките и табелките за най-ниска цена на рафта.

K-Classic Ви предлага гарантирано и контролирано качество с гаранция за най-ниска цена. Ако все пак не сте доволни, получавате парите си без излишни думи.

K-Classic можете да намерите сред повече от 1000 артикула: млечни и дълбоко замразени продукти, сладки изделия, консерви, макаронени изделия, сокове, както и при храни за животни или домашни потреби и текстил.

Ще разпознаете продуктите K-Classic много лесно. Търсете червеното лого върху опаковката!

K-Classic постепенно ще замени и допълни асортимента на досегашните собствени марки на Kaufland, като например Vian, Stilla Dolce, Vitae d´oro и Sun Gold.

Продуктите K-Classic Ви предлагат винаги най-доброто съотношение между цена и качество.

С K-Classic ние Ви предлагаме най-доброто: контролирано качество на марката с гаранция за най-ниска цена!

Направете сравнение на цените и се убедете сами!

Имате въпроси относно K-Classic? Обадете ни се! Сътрудниците в нашия клиентски център са на Ваше разположение на безплатната гореща линия: 08 00 / 1 22 20.

Продуктите на K-Classic съдържат информация за хранителната им стойност на опаковките си.

Ние в Kaufland постоянно работим, за да обновяваме и обогатяваме асортимента от продукти на K-Classic. Специално за Вас!

Новите продукти с марката K-Classic ще разпознаете лесно по червения символ с надпис „Ново в асортимента“ върху опаковката, както и по указателните табелки на рафтовете. Насладете се на новите продукти на K-Classic!

За нас в Kaufland качеството е на първо място. Всеки ден даваме всичко от себе си, за да Ви осигурим най-добро качество. Нашите продукти се тестват от независими институти за изпитване и са награждавани многократно. Поемаме ангажимент да държим на най-висок стандарт и качество и внимателно да подбираме доставчиците си съобразно тези условия.

Научете повече за нашите гаранции за качество и за някои сертификати, гарантиращи контрола над продуктите.

– Контакти и филиали Контакти и филиали

– Сайт Сайт

– Актуални брошури и промоции Актуални брошури и промоции