Прислужница съблича и приспива гаджето на Кобрата

1
Добави коментар
dobrich24
dobrich24

Андреа стана гадже на боксьора, който прославя България по света и си помисли, че това й дава правото да си наеме прислужница. Поп-фолк певицата се обръща галено към протежето си с названието „лична асистентка”, но споделя, че всичко свързано с красотата и ведрото си настроение дължи на помощницата.

Асистентката се грижи за графика на звездата, вдига личния й телефон, докато спи и прави всичко възможно, за да я кара да изглежда ВИП в обществото. Момичето било натоварено и с отговорността да държи медиите настрана или да им подава само информацията, която е угодна за господарката му.
Прислужницата на Андреа я следва като вярно куче навсякъде.

Урежда й часовете в салоните за красота и шофира, когато русата с*ксбомба не е в особено трезво състояние. Възлюбената на Кубрат Пулев си взела асистентка, след като видяла от колежката си Анелия. Помислила си, че е време да си отдъхне и да наеме някой, който да й върши работата и да поддържа имиджа й, когато самата тя не е в състояние. В социалните мрежи плъзна слух, че все пак не била от най-щедрите шефки и затова си харесала слуга измежду почитателките си.

Снимка: skandalno.net