Славена Вътова: Не съжалявам, че се върнах в България

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

След известен период от време, в който живееше със семейството си в чужбина, Славена Вътова се завърна окончателно у нас. Защо не съжалява за избора си и как й се струват новите роли, в които се изявява, разберете от интервюто й за bliasak.bg.

Тази година беше много ползотворна за теб. Освен че участваш в ТВ шоу, вече имаш и роля в сериала „Sex, лъжи и телевизия“. Харесва ли ти актьорството и мислиш ли да се задълбочиш в него? Славена: Да,тази година ми се случиха много хубави неща и главната причина да ми харесва това, с което се занимавам, са хората, с които работя. Имах щастието да попадна на страхотен екип – и в предаването и в сериала… и разбира се искам и очаквам следващата година да е още по-ползотворна:)

С кой от колегите ти е най-забавно да работиш? Славена: Ако трябва да изброявам в сериала, най-много се забавлявахме с Искра Донова и Мария Маркова, а що се отнася до предаването, самото то е измислено така, че всички (участници, персонажи, актьори…) да се забавляваме постоянно.

Назад ли останаха сесиите и ревютата? Славена: Всъщност не! Занимавам се паралелно и с тях! (смее се)

Как върви любовта? Имате ли планове с приятеля ти Димитър за празниците? Славена: Върви добре, благодаря! Да, с Димитър сме планували празниците заедно. Ще бъдем тук, в семейна обстановка и след това ще пътуваме двамата.

Какъв подарък очакваш да получиш от него? Славена: Каквото и да е, ще бъде много хубаво, защото той умее да показва отношението си чрез всеки жест.

Наскоро се върна от Палма де Майорка, където живее семейството ти. Как изкара? Славена: Изкарах прекрасно! В представата на много хора Майорка е атрактивна само през лятото, но със сигурност има много неща, които могат да се видят и извън този сезон! Относно семейството ми, празнувахме малко по-рано коледните празници и беше много уютно и весело!

Не съжаляваш ли, че не остана там да живееш, а се върна тук? Славена: Разбира се, че не съжалявам! Майорка е прекрасна, защото там е семейството ми. Тук са другите ми близки хора, така че се чувствам еднакво добре и на двете места.

Обичаш много туризма. Кой е върхът, който искаш да покориш? Славена: Да, обожавам природата и всеки спорт свързан с нея. Що се отнася до върховете, постоянно на хоризонта се откриват нови и за мен нещата не опират до покоряване на един, а в постоянство и търпение, постигайки желанията си.

Какво си пожелаваш за Новата година? Славена: Пожелавам си здраве и хармония както в личен, така и в професионален план.