Тест: На колко години е умът ви?

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Знаете на колко години сте. Знаете на колко се чувствате, вероятно са ви казвали и на колко изглеждате. Но замисляли ли сте се дали реалната ви възраст съответства на нивото, до което се е развило мисленето ви? Достатъчно зрели ли сте според общоприетите стандарти? Или все още се чувствате деца по сърце и това ви харесва?

Предлагаме ви днес да научите точните отговори на тези питанки. Попаднахме на интересен психологически тест, с който лесно ще прецените дали околните имат право, когато ви наричат „пенсионер“ или „инфантил“.

В оригинал този тест идва от Япония, но ако последвате предложения от нас линк, ще имате възможност да си изберете дали въпросите да се задават на английски, португалски, турски, испански или немски. Важното е да отговаряте искрено и обективно – и без това никой няма да види каква информация сте посочили.

Olga Gromova Въпросите са общо 31 и ще ви отнемат съвсем малко време, тъй като са елементарни и възможните отговори са само 3: „да“, „не“ или „нито едно от двете“. Отнасят се до черти от характера ви и начина, по който реагирате на определени ситуации.

Е, готови ли сте да разберете кой живее в ума ви? Дали е незряло и наивно хлапенце, или твърде сериозен възрастен?

Ако тези изследвания на психиката са ви интересни и искате да ви насочваме към още такива, можете да се присъедините към Jenite.bg във Facebook!