Жоро: Аз съм единственият, който съблече гол Атанас Месечков, всичко останало са слухове…

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Танцьорът Атанас Месечков е луднал по фолкпевеца Жоро! Този „интригантски хит” се върти от известно време в медиите и шоусредите. Двамата мачовци често са засичани в нощни заведения, което продължава да подклажда „нежната мълва”. Каква е истината, попитахме в прав текст амбициозния чалгаджия.

– Жоро, ти бе наречен „протежето на Николета Лозанова“ – това не звучи ли малко омаловажаващо, дори обидно?
– Нямам нищо против да ме наричат протеже на някой, които в момента е най-успешен в шоубизнеса. Приятелството ни датира от 6 години, когато се запознахме в „VIP Dance”, където тя танцуваше.

– Има ли вражда между теб и Андреа? Все пак, Николета ти е близка приятелка, а тя не се понася с половинката на Кубрат Пулев…
– Възхищавам се на Андреа и на това, което е постигнала, но не одобрявам войната, която тя води с Николета.

– Наясно си, че за всички известни и красиви мъже има подозрения, че са с различна сексуална ориентация. Писаха, че дори си имал връзка с приятеля си Атанас Месечков, когото снимаш във всяко едно твое видео?
– Атанас Месечков ми е достатъчно приятел, за да ми позволи да го съблека, но само за видеоклиповете ми. Всъщност аз съм единственият, който е успял да го съблече, а всичко останало са слухове…

– Първото ти парче беше на композитора Кости. Не е тайна, че той взима по 20 хиляди, за да направи песен на някого. Кой те спонсорира за този твой проект?
– Явно за вас няма тайни. Във връзка със спонсорирането мога само да кажа, че до този момент само и единствено моето семейство ме е подкрепяло.

– Как ще обориш хората, които смятат, че си известен само защото Николета Лозанова ти е приятелка?
– Разбира се, че приятелството ми с Николета помогна да се вдигне повече шум около името ми, но ако не правех качествени продукти, не Николета, ами и самата Мадона нямаше как да ми помогне! Знам какво правя, имам цели и ги следвам. Предпочитам да съм самостоятелен играч, вместо да бъда като други изпълнители, които въпреки стабилните компании зад гърба им, никой не ги познава и различава от масата.

– Има ли приятелства в попфолка и кои са твоите? И съответно – враговете ти?
– Приятелства в попфолка няма! Който твърди обратното, е лицемерен! Всичко е пиар и изгода за момента. Имам приятели от фолк жанра, но тези приятелства са създадени, преди аз да стана изпълнител, и нас ни свързват съвсем различни неща. Не всичко в живота ни е попфолк.

– Докъде си готов да стигнеш в името на славата?
– В никакъв случай до простотиите, които извършваше Пенка в „Биг брадър”. Не обичам простите хора. Мисля, че съм достатъчно талантлив, за да прибягвам до подобни неща.

– До каква степен риалити форматите помагат на един човек да стане по-популярен? Ти би ли участвал във формат като „ВИП брадър“, или не би се разкрил дотолкова?
– Ако си безкрайно непопулярен като Джийсън, подобно риалити може да ти помогне и всички да заговорят за теб. Риалитито обаче е нож с две остриета. Аз лично бих участвал, но, както знаете, всичко си има цена.

– Твоята майка живее в Милано, ти самият ходиш там доста често. Имаш ли интересни случки от там – неприлични предложения или някакви куриозни моменти?
– В Милано съм се запознал с доста звезди – дизайнери, водещи и изпълнители. Имам проекти за там, които засега ще запазя за себе си. А кой хубав мъж не е получавал неприлични предложения?!?…

Интервю на Анелия ПОПОВА