Видеоклип със секси загрявка на сърфистка гледан 6 млн. пъти в YouTube (видео)

15
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Видеоклип с предстартовата загрявка на американската сърфистка Анастейша Ашли стана истински хит в мрежата. Сексапилният туъркинг танц на блондинката се радва на огромна популярност в YouTube и само за няколко дни от пускането му на 6 август събра над 1,5 милиона посещения. Към днешната дата 1-минутното филме е изгледано от почти 6 милиона души в най-голямата общност за споделяне на видеоклипове в света.

Загрявката, която стана хит в YouTube, беше изпълнена от спортистката преди турнира Supergirl Pro 2013.

Анастейша Ашли е родена през 1987 година в Лос Анджелис, но когато навършва 5 години родителите й се местят да живеят на Хаваите. Именно там тя се научава да покорява вълните и още в най-ранна възраст се влюбва в сърфинга.

Туъркингът е най-новата мания във фитнес индустрията. Сексапилният танц е наричан още баунсът (от bounce – скачам, подскачам). Условието да използвате „подскачащите“ движения на туъркинга е просто – освободете ханша, освободете задръжките и се забавлявайте. Палавите движения на таза всъщност се съчетават най-добре с рага музиката, която е известна именно със своята разюзданост и ритмичност.

Най-хубавото в цялата тази забавна туъркинг мания е, че танцът извайва прекрасна фигурата. Танцовите студия и инструкторите по аеробика и зумба включват в упражненията и хореографиите си „баунс“.