Почивка в прекрасните Родопи! Нощувка + закуска + вечеря за двама на ТОП цена в Хотел Викторио,гр.Рудозем!

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Семеен хотел „Викторио“ е разположен натериторията на гр. Рудозем, общ. Рудозем, обл. Смолян. Работи целогодишно и е подходящ за семейни почивки. Нашите гости се докосват до един различен свят на удоволствия и природа и си тръгват напълно релаксирани и удовлетворени. Очакват Ви незабравими преживявания в Планината на Орфей – Родопите. На 270 км от София, на 110 км от Пловдив и 20 км от Пампорово, Ви очаква един усмихнат град, който ще Ви накара бързо да забравите умората.

В това уютно и подредено в битов стил кътче на прекрасните Родопи можете да намерите невероятно спокойствие сред чист въздух и интересни природни феномени.

По желание на гостите могат да бъдат организирани походи до Смолянските езера,резерват“Сосковчето“както и посещения наЯгодинската пешера, пещера Дяволското гърло и много други природни забележителности в района.

       Не пропускайте да се насладите на всички тези удоволствия и да си отпочинете в приятната атмосфера на  Семеен хотел „Викторио“!

     Всички стаи разполагат със санитарен възел, кабелна телевизия, хладилник и Wi-Fi връзка.Обзавеждането е съгласно съвременните изисквания за категорията на хотела.

    Хотела разполага с 9 двойни стаи, 4 спални, 1 тройна стая и 1 апартамента, детски кът, ресторант,  интернет зала, конферентна зала, лятна и зимна градина.  От тях се открива  прекрасен изглед към планината.

Ресторанта  разполага с 35 места, лятната градина до 20 места и зимната градина до 50 места панорамен изглед към града и планината.

      Гостоприемните домакини ще Ви предложат местни ястия по избор – прочутия пататник, мекици, катми, качамак, родопско овче кисело мляко, пъстърва на скара и много други.

Ресторантът предлага в уютната обстановка голямо разнообразие от вкусни ястия от националната и интернационалната кухня, десерти, богат асортимент вина и ракии от избрани български изби и реномирани чуждестранни напитки. Отличната кухня може да задоволи и най-претенциозния вкус. Ресторанта е подходящ за организиране на семейни тържества, сватби, бизнес и делови срещи,коктейли и предлага тихо и уютно място за отмора и наслада от хубавата храна, или място за страхотни купони и частни тържества и партита. И накрая, но не на последно място ще прибавим и наличието на лятна градина, зимна градина, камина, пещ  и музика на живо.

Семеен хотел „Викторио“ разполага и с  зимнаградина и барбекю. Тук може да изпиете сутрешното си кафе, да обядвате и вечеряте в уютна атмосфера, наслаждавайки се на Родопа планина.

Условия

Ваучерът е валиден от 05.01.2014г. до 01.04.2014г.

Всеки може да купи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.

Необходима е предварителна резервация на телефон: 0887972002,0888641491.

Ваучерът е за двама и включва: Почивка в прекрасните Родопи! Нощувка + закуска + вечеря за двама на ТОП цена в ХотелВикторио,гр.Рудозем!

Оферта 1: Нощувка + закуска за двама само за 40лв.

Цена на ваучера 4,00 лв., заплаща се през системата на www.Kolektivni.bg

Доплащане на място в хотела 36,00 лв.

Обща цена на офертата 40 лв. 

Оферта 2: Нощувка + закуска + вечеря за двама само за 45лв.

Цена на ваучера 4,50 лв., заплаща се през системата на www.Kolektivni.bg

Доплащане на място в хотела 40,50 лв.

Обща цена на офертата 45 лв. 

Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

След завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.