Сашо Диков и Аня Пенчева заедно при Пипи

3
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Дъщеря им Петя Дикова ги събра за първо телевизионно интервю в коледния брой на предаването

Гостуването на звездните й родители в „COOL…T“ по Би Ти Ви тази събота, 21 декември, от 15 ч. По думите на Петя, на Коледа всеки се събира със семейството си и затова „сексимволът на родното кино“ и „кошмарът на политиците“ са избрали именно при нея да разкажат за първата си целувка, най-тежките си моменти и защо са се развели.

Пред дъщеря си една от най-известните (бивши) двойки в шоубизнеса у нас разкрива и интимни подробности от брака си. Двамата споделят кога на Аня Пенчева било казано, че няма да може да има деца – и защо точно тогава Сашо Диков й предлага да се оженят.

Фотогалерия: Дъщерите на известните

Актрисата, популярна с ролите си в мащабни кинопродукции като „Хан Аспарух“ и „Време разделно“, се е снимала и в сериали като „Златният век“, „Адаптация“, „По следите на капитан Грант“, „Хотел България“, а този сезон участва в „Sex, лъжи & TV: 8 дни в седмицата“ по Тв7.

Дикова и звездната й майка, която играе в трупата на Народния театър
„Иван Вазов“ от 1987-а насам, са споделяли екрана в третия сезон на „ВИП
брадър“ през 2009 г. Година по-рано Аня участва и в първото издание на „Дансинг старс“.

Първият й съпруг, който е бивш скиор, беше спортен журналист в държавната телевизия, а след това години наред – основен двигател и лице на Канал 3. От тази година Сашо Диков води по Нова телевизия публицистичното „Дикoff“ (събота от 16 до 19 ч.), като в началото дори се застъпваше с предаването на дъщеря си, което върви по конкурентната Би Ти Ви.

Фотогалерия: Други известни личности с родителите си