Дантелените рокли – идеални за коледно парти

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Ако все още не сте избрали тоалета си за коледното парти тази година, имайте предвид, че малката дантелена рокля е изключително модерна за сезона според модните експерти.

Дантелените рокли – идеални за коледно парти

Дантелената рокля е стилно решение за коледното парти и е модерна този сезон. При цветовете няма особени изисквания – можете да изберете класическите черно и бяло или по-нестандартни цветове като синьо, зелено или прасковено.

Тези рокли са стилни, удобни, предлагат се в разнообразни форми и стилове и най-важното, придават изключителна класа.

Вижте също:  Стилна на коледното парти – 5 идеи>>>

Насочете се към рокля с дантела по ръкавите. Роклите с дантела в горната част също са прекрасни, а малко дантела по средата създава впечатление за тънка талия.

Вижте също:  Малка бяла рокля за коледното парти >>>

Ако коледното парти е служебно, внимавайте с модела дантелена рокля, която ще носите. Изберете дантелена рокля, която е ефирна на ръкавите и част от гърба. Внимавайте с дълбоките деколтета. Комбинацията между твърде прозрачна дантелена рокля и дълбоко деколте може да подходяща за клуб, но не и за събиране с колегите.

Дантелата в горната част привлича погледите към бюста, така че такива рокли са идеални, ако искате да го подчертаете. Ако пък смятате да изтъкнете шията си, добавете бляскаво бижу и повдигнете косата си или пък я носете спусната по раменете. Добавете масивни обеци и тоалетът ви е готов.

Съвет:  Ако роклята ви е с дантелени ръкави, не прекалявайте с бижутата на ръцете.

Избягвайте часовниците, особено по-масивните и открояващи се. Не е желателно да носите гривни. Сложете по-семпъл пръстен. Ръцете нямат нужда от допълнително подчертаване, когато ръкавите са дантелени.

Стилна дантелена рокля от Zuhair Murad

Предимства на дантелената рокля

Дантелената рокля може да прикрие някои ваши недостатъци – например, ако не си харесвате коремчето
Класическата дантелена рокля стои чудесно и на по-закръглени дами
Дантелената рокля е подходяща за всеки повод. Купуването на дантелена рокля е дългосрочна инвестиция

21.12.2013/ Розали