Планинска застраховка в УНИКА с до 40% отстъпка

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Зимният сезон стартира в родните ски курорти, а с това и желанието на всички любители на белите спортове да се качат в планината. По тази причина ЗК „УНИКА Живот“ АД са подготвили специални предложения за планинска застраховка. Така, дори високо в планината, ще сте спокойни, че можете да разчитате на помощ при нужда.

Има няколко различни варианта да се снабдите с полица за планинска застраховка на преференциална цена от УНИКА, в зависимост от периода, за който искате да се застраховате. Минималният срок за сключване на промоционална полица е 3 месеца, а максималният – 1 година. Според размера на застрахованата сума – от 1000 лв. до 10 000 лв., цената на полицата варира от 13,06 лв. до 183,60 лв. Застраховката е подходяща за всички любители и начинаещи в ските и сноуборда и покрива спасителни разноски, медицински разходи, разходи за евакуация и репатриране, както и смърт или трайна неработоспособност.

В зависимост от избраните лимит и срок на застраховката, от компанията предлагат отстъпка от 20% до 40% от стандартните си условия. Извън отстъпката, ако ползвате промоционалните периоди по полицата от 3, 5 и 12 месеца, ЗК „УНИКА Живот“ АД предоставят и допълнителен бонус към планинската застраховка. При необходимост можете да ползвате опция за спасяване с хеликоптер от планинската спасителна служба с лимит до 3000 лв. на човек.

Планинската застраховка е с териториален обхват за България, а отстъпките и бонусите от УНИКА са валидни в периода 11.12.2013 г. – 30.04.2014 г.

За да сте спокойни по време на зимната си почивка, и не само, е добре да сте се погрижили отрано за застрахователната защита на здравето си. Ако имате полица от новата застраховка „УНИКА за нашето здраве“, ще имате сигурен достъп до висококачествено медицинско обслужване в цяла България. Клиентите по застраховката получават здравна карта от компанията и ако се наложи преглед от лекар, трябва само да позвънят на телефон 0700 111 50, за да се свържат с медицинските координатори на дружеството в денонощния MedUNIQA SOS Център.

Ако сте решили да пътувате зад граница по празниците, бихте могли да се възползвате от друга застраховка с промоционални условия – „Злополука с медицински разноски и асистанс“. Всички клиенти на компанията могат да ползват 20% отстъпка от застрахователната премия, ако се застраховат в УНИКА Живот до края на януари 2014 г. Полицата може да ви спести време и пари, ако се наложи да потърсите медицинска помощ, докато сте в чужбина и гарантира съдействие по телефона от асистанс компания.

Промоционалните цени от УНИКА по застраховката „Злополука с медицински разноски и асистанс“ важат в периода 11.12.2013 – 31.01.2014 г.

В рамките на настоящата година с отлични предложения към клиентите си за застрахователна защита на тяхното здраве и живот, УНИКА отново успя да се позиционира сред водещите животозастрахователи у нас.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти