Какво да подарите за Коледа на свекървата?

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

С наближаването на празниците много от нас са си направили план и дълъг списък с подаръци за семейството. Пазаруването и опаковането на празничните изненади често се оказва предизвикателство, особено когато става въпрос за коледния подарък на свекървата или тъщата. Идеи и предложения за подаръци много, но кои все пак са тези, които наистина ще ги зарадват? Ето кратък списък, който ще ви ориентира.

Цветя

И през зимните месеци има невероятно красиви цветя, които може да подарите на свекървата/тъщата. Ако тя обича и отглежда цветя, задължително и подарете или коледна звезда или коледен кактус.

Комплект за пътуване

Независимо колко често пътува свекървата винаги ще се нуждае от него. Такива комплекти изглеждат красиво и са стилен и хубав подарък. Обикновено съставляват най-необходимото като малка кърпа, козметика за лице и тяло, всичко събрано в красива и удобна чантичка.

Книга

Ако свекървата обича да чете и знаете какъв жанр от литературата й е любим, тогава подарете книга. Книгата е безценен подарък. Може да направите и малка колекция от 2-3 или повече книги, красиво опаковани, които да поднесете.

Спа процедура

Без значение на каква възраст е, всяка дама обича да се погрижат за нейната красота и релаксация. Чудесен подарък е този, който може да достави това удоволствие на вашата свекърва или тъща. Затова й подарете ваучер за някаква разкрасителна или спа процедура.

Билети за концерт, театър, опера….

Проверете културния афиш във вашия град и изберете това, което най-много би зарадвало свекървата. Концерт на любима група или изпълнител, театрална постановка, опера или оперета. С подарък като билетите за културно мероприятие няма как да сбъркате.

Декорация за дома

Припомнете си дали в разговор свекървата е споменавала, че би искала да освежи малко домашната декорация добавяйки нови меки възглавнички, покривки за масата, нови пособия за хранене и т. н. В такъв случай към това, което ще поднесете като подарък, не пропускайте да добавите и нещо съвсем малко, което да е в духа на празника като красива свещ с аромат на канела, например.

Подарък свързан с работата й

Ако свекървата все още не е пенсионер, може да изберете подарък, който има отношение към това, с което се занимава. Ако е адвокат например подарете й нова, красива и функционална чанта за документи.

Подаръци свързани с хобито й

Повечето свекърви си имат хоби – градинарство, бродерии, шиене на гоблени и т. н. Подарете семена за нови цветя, скъпи конци за бродиране, комплект за бродиране, нова шевна машина и т. н.

Комплект с натурални ръчно направени сапуни за тяло, коса

Луксозен и много специален подарък. Тези сапуни ухаят приятно и правят кожата и косата наистина красиви. Към тях не пропускайте да добавите и малка кърпичка за баня.