Остават броени дни до фестивала

13
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

На 23 декември /понеделник/ в зала Арена Армеец ще се състои фестивалът „Solar Christmas“, като за него специално ще бъде построена 20-метрова сцена. В него ще вземат участие стилово разнообразни артисти като Mark Knight, Kosheen и UMEK. Към тях ще се присъедини и българският DJ Хуан Алварес.

 

Динамиката на живите изпълнения и максимално близкият контакт на артистите с публиката ще се осъществи, благодарение на допълнително изградена сцена в центъра.

 

Mark Knight обича да прави партита у нас, защото смята, че българската публика е изключителна. Той обеща да представи на “Solar Christmas” най-доброто от работата си през годините досега.

 

Вокалистката на Kosheen споделя, че вече 20 години имат привилегията да избират, променят и доразвиват своя творчески път. Групата е подготвила емоционално и енергично шоу, което включва стари и нови песни.

 

UMEK също се вълнува от предстоящия фестивал. Той сподели, че според него българската публика изпъква със своя темперамент, страст и умение да се забавлява.