Спечели една от десетте кошници с продукти на Димитър Маджаров!

13
Добави коментар
pgp

Целта на Играта е популяризиране на марката Димитър Маджаров и свързаните с него търговски марки. Играта е тип „томбола” състояща се от полета с регистрация за участие в нея. Всеки един от Участниците трябва да попълни регистрационна форма, за да има правото да участва при тегленето на наградите. Задължително всеки участник трябва да покани и поне един от своите Facebook приятели, за да направи успешна регистрация.  Десет от Участниците (дефинирани по-долу), избрани чрез жребий, ще спечелят Наградата (дефинирана по-долу).

За да участва в Играта всеки Участник, трябва да предостави своите Име, Фамилия, Години, Телефон, валидна Електронна поща (e-mail) и минимум един Facebook приятел.

Печелившите Участници, които ще бъдат 10 на брой имат право да получат Награда, която включва: Продукти от „Димитър Маджаров-2 „ЕООД.

Печелившите ще бъдат изтеглени в следния ред: Четирима печеливши на 27-ми декември; трима печеливши на 3- ти януари; трима печеливши на 10-ти януари. 

Печелившите Участници ще бъде избрани на 9-ти януари 2014 г. чрез жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници и техните имена, телефони и и-мейл афреси и ще бъде съобщени на Facebook страницата на Ценители на вкусната храна.

Краен срок за участие: 10 Януари 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.