Как да изберем правилния коледен подарък?

18
Добави коментар
keepfit
keepfit

Как да изберем правилния коледен подарък?

Остава само седмица до най-чакания семеен празник и сме сигурни, че както ние и както всяка година, много от вас са оставили избирането на подаръците за последния момент. Затова решихме да ви дадем няколко идеи как да се справите с предизвикателството да намерите „перфектния“ подарък. Макар че накрая винаги е трудно да се каже кой ще пострада повече- краката ви, или кредитната ви карта.

Факт е, че много хора прекарват доста голямата част от времето си в подготовка за Коледа, като се опитват да намерят най-подходящите подаръци. Търсене, закупуване, скриване и опаковане са основните дейности в подготовката за Коледа. И нещото, което до голяма степен допринася за празничната паника, е че дори и най-добре скроените планове често пропадат и тези задачи  ни притискат в последните няколко дни, или дори в навечерието на Коледа.

И все пак, всички ние искаме нашите подаръци да се оценят и запомнят. Да даряваш означава да поставиш себе си на заден план и да помислиш за другите. Винаги можем да разберем дали сме направили най-подходящия подарък като видим лицето на човека, който го приема.

Затова ви предлагаме 5 практически съвета, за да се справите бързо и безпроблемно:

Направете списък на всички хора, на които искате да подарите подарък, както и бюджета, който искате да похарчите за всеки човек. За да определите бюджета си, опитайте да си спомните какво сте получили от хората през предходните години. Би било много неудобно, ако някой ти подари хубаво колие и обеци, а вие им дадете кутия с шоколадови бонбони.

Уверете се, че имате поне приблизителна представа за това, което искате да купите всеки човек преди да обикаляте магазините. Нищо не е по-лошо от това да отидеш в мола и не знаеш какво да правиш.

Огледайте се когато влезете в магазина. Ако не можете да намерите нещо, което да ви грабне интереса, не си губете времето.

Помислете дали нещото, което купувате наистина ще се хареса на човека, за когото е предназначено и не си харчите парите на вятъра.

Опаковайте го и го украсете красиво. Това засилва интереса на получателя увеличава шансовете да му хареса. И най-малкото това е знак на извинение когато подарявате същия тостер, който сте получили миналата година.

Ако ни харесвате и искате да четете всяка седмица интересни и нови статии, последвайте ни в социалните мрежи.

Нека Ви помогнем да поддържате форма с нас 🙂