Мирослав Йончев: Калканджиева беше сервитьорка, когато аз имах договори с известни агенции

1
Добави коментар
region.burgas
region.burgas

Гневен Мирослав Йончев не прости на никой в студиото на „Тази сутрин”. Известният топмодел, печелил и титлата Мистър България, който прекара месеци в ареста, заяви, че вече е завел дело в Страсбург, освен това ще съди лично бившият вътрешен министър Цветан Цветанов.

Йончев напуснал ареста през март и се готви да възстанови кариерата си. Няма обвинителен акт, година и половина след това няма подготвено дело, заяви красавецът пред Антон Хекимян.

Според първоначалната информация Йончев заедно с дясната ръка на Алексей Петров – Антон Петров-Хамстера, склонявал моделки към проституция. Бях задържан по едно единствено обвинение – участие в престъпна група заедно с Антон Петров и неговия шофьор, никъде по делото няма информация за сводничество и склоняване към проституция, заяви Йончев. Той призна, че познава Антон Петров и го нарече добър приятел.

Начинът по който бях арестуван, ако нямаше трагични последици, щеше да е комичен, призна Йончев. Тъй като нямал криминално досие към онзи момент, според него било напълно достатъчно да го привикат по телефона. Същата вечер той бил на гости с жена си и детето си у своята баба. Да го задържат били пратени три буса с барети. Посреща ги детенцето му на година и няколко месеца, след това и баба му.

Целият блок беше блокиран и почерня от маскирани, описа топмоделът. Няколко месеца след случката баба му починала.

Той не скри гнева си към Цветанов, който по три телевизии заявил, че е разбита група, която по оперативна информация се е занимавала с шпионаж и събиране на данни срещу политици. Йончев направил съпоставка между приказливостта на Цветанов по неговия случай и измъкването му, че не може да разкрива оперативни данни, когато ставало дума за атентата в Бургас.

Алексей Петров не го познавам, запознал съм се с Бойко Борисов. Но мога да кажа, че Алексей и Бойко бяха първи приятели, докато не се скараха за нещо и между тях започна безумна война, каза Йончев и допълни, че било по-логично не него, а именно Борисов да разпитват за Алексей.

С цялата си наглост Евгения Калканджиева говори, че аз не съм се занимавал с мода. Знаете на коя групировка беше лице, не прости и на известната дама Йончев. Когато той вече имал международни договори, тя работела като сервитьорка в Милано, тъй като не можела и един контракт да сключи.

Той намекна, че момичетата й били използвани за свалянето на бившия вътрешен министър Начев.