Галена посреща новата годината с две нови песни

17
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Традиционно по празниците в ефира на Планета ТВ, в две части, ще бъде излъчена празничната програма „Една нощ в Приказките“.

Харесай страницата ни във Facebook

В първата, на 24 декември от 19:00 часа, изпълнителите на Пайнер ще представят по-лирични и чувствени песни. Галена участва с първата от две нови песни – „Не ставам втора“.

Нови парчета ще представят и Есил Дюран и Теди Александрова. В програмата ще видим и „Ако си звезда“ на Емилия, „Без думи“ на Цветелина Янева, „Не давам да се даваме“ на Ивана и „Няма да съм друга“ на Преслава и Анелия.

Втората част на празничната забава ще бъде излъчена в новогодишната нощ от 21:00 часа. Сред хитовете, които ще видим са „Няма да съм аз“ и „Мен си търсил“ на Андреа, „Виж ме сега“ на Анелия,  „Как не се уморих“ на Джена, „Оставаш сам“ на Емилия, „По всяко време“ на Ивана, „Мъж за милиони“ на Роксана, „Режим „Неприлична“ на Преслава, „Отровна“ на Крум, „Не е късно“ на Борис Дали.

Цветелина Янева участва с най-новия си сингъл, купонджийското парче „Без да ми се дърпаш“. Галена пък ще представи втората си нова песен „Завиждайте“, с които изпраща една много успешна музикална година и посреща Новата с композиции с хитов потенциал.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It