Сподели къде се виждаш след 5 години и спечели фотоапарат Samsung, дигитална рамка или часовник

1
Добави коментар
pgp

Виж какво има да ти каже твоето бъдещо „АЗ“ в новия клип на Johnnie Walker, сподели къде се виждаш след 5 години и можеш да спечелиш стилни награди!

Целта в приложението е участникът да създаде снимка с размера на профилна корица (cover photo), в което максимално ясно да предаде, чрез подбор на снимка и добавяне на текст, как вижда личния си прогрес – от една страна как се вижда към момента и как се вижда след 5 години.

След създаването на такава снимка, всеки от потребителите ще може да участва в теглене на награди. Всеки участник може да участва само с една снимка.

В приложението ще бъдат раздадени на томболен принцип една голяма награда и 15 малки награди.

Специално избрано от Организатора жури ще избере още една профилна корица, която отговаря най-точно на идеята и целта на приложението за отразяване на личния прогрес, залегнал в приложението. Участникът, създал тази профилна корица ще получи втората голяма награда в приложението.

Избраната от журито корица ще бъде също обявена във Facebook.

Участието в приложението не е обвързано с покупка.

Участниците, които желаят да участват в жребия за спечелването на големите награди ще трябва да подменят съществуващата си профилна корица с новосъздадената. За тази цел на участника ще бъде дадена изрично възможност да избере дали желае приложението автоматично да подмени негова профилна корица с новосъздадената или не. В случай, че участникът избере да не подмени профилната си корица ще участва само в жребия за малките награди.

Всички останали участници, които не са си подменили профилната корица с новосъздадената, участват в томболата за малките награди.

Приложението „От Бъдещето“ на Johnnie Walker стартира на 21.12.2013г. и ще бъде активно до 20.01.2014г.

Томболата за изтеглянето на печелившите ще се проведе на 24.01.2014г. в присъствието на нотариус.

Наградите на разположение в приложението са следните:

Голяма награда – фотоапарат Samsung (2 броя)

Малки награди – дигитална фоторамка Philips – 10 броя и ръчен часовник Casio G-Shock – 5 броя

Изтеглените Печеливши на малките награди ще бъдат уведомени по имейл в рамките на една седмица с молба за изпращане на точен адрес за доставка в рамките на две седмици.

Изтегленият от томболата Печеливш на голямата награда ще бъде обявен на Facebook страницата на Johnnie Walker след тегленето. Освен него ще бъдат изтеглени още двама участници – резерви, които по реда на изтеглянето си евентуално може заместят първия печеливш, в случай че поради някаква причина той не може да получи наградата си. Голямата награда е персонална и не може да се преотстъпва или продава. Печелившият ще бъде известен по имейл. В срок до 5 (пет) дни от уведомяването Печелившият трябва да предостави необходимата информация за доставянето или получаването на наградата.

Краен срок за участие: 20 Януари 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.