Жени Калканджиева: Нямам планове да се развеждам!

2
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Шефката на модна агенция „Визаж“ разкри специално пред bliasak.bg какво се случава в семейния й живот и как вървят отношенията й със съпруга й Тачо.

Жени, преди броени дни излезе календарът на „Визаж“ за 2014-та. Какво предстои на агенцията?

Жени: От новата година на агенцията предстои много работа. Разбира се, вече трябва да започва да се мисли и за предстоящия конкурс „Мис България“, който ще го правя аз. Той е плануван около май месец и отново ще бъде с ТВ7. Въпросът е, че в момента мислим за формата, какъв и как да бъде. Това е най-важното за агенцията, иначе й предстоят много нови лица, сериозно обучение на професионални модели, защото напоследък всяко второ момиче се нарича модел, а това всъщност не е така!

Не! Всяко второ момиче се нарича МИС!

Жени: (смее се) Да! Те вече конкурси много!

Какво мислиш за конкурсите на Митьо Пищова?

Жени: Ха-ха-ха Мисля, че са забавни… Даже много забавни… Те в никакъв случай не ми пречат, защото е ясно, че класата и нивото се забелязват винаги и правят впечатление. Единственото, което е, че адски много момичета се заблуждават, че могат да бъдат миски.

От разговорите, които съм водила с повечето досегашни Мис България, си направих извода, че те се обиждат от това, че вече всички са Мис?

Жени: Да, защото по някакъв начин ги приравняват към другите. А в крайна сметка „Мис България“ е най-престижният конкурс! И трябва да си остане такъв!

Е как ще си остане такъв след последния риалити формат?

Жени: Да! Нека не забравяме, че всеки човек има черти от характера си, които не са идеални. За една Мис е важно какво прави през годината, а не да тича и да носи дини под мишницата по бански или да се бие в кал. Мисля, че там малко се попрекали, може да е било много забавно за хората, но идеята на конкурса „Мис България“ е красота с цел. Благотворителността е по-важната и трябва да се акцентира на нея.

Последната Мис България все пак се върна на село?

Жени: Истината е, че в София не съм я засичала често. Не идва, но не трябва да забравяме, че те все пак, за да дойдат, трябва да имат подсигурени ангажименти. Но те самите, като че ли не обичат много да се ангажират социално. Поне последните няколко миски. Ромина Андонова имаше много активна социална дейност!

Колежките ти снимат филми. Ти нямаш ли предложения?

Жени: Аз съм си телевизионна водеща, много ми е добре там, обичам си колежките. Много добре се разбираме с Мая, Катето Евро, Ина. Киното е нещо временно, участваш периодично. Играла съм във филм и не бих казала, че ми е кой знае каква страст.

Жени, къде е Тачо?

Жени: Тук е у нас и сега ще готвим…

Написаха, че сте се събрали, после разделили, защото той пак ти изневерява?

Жени: Заедно сме си вкъщи. Аз ходих за два дни до Испания да доведа Жорко, който беше при баба си и дядо си, тоест при родителите на Тачо. Сега сме тримата и ще си караме заедно празниците. На Бъдни вечер и Коледа по традиция ще се съберем с моето семейство. За Нова година с Тачо ще отидем на Банско или Пампорово с приятели. Още не сме решили, обичам да стават нещата в последния момент.

Ще се развеждате ли?

Жени: Засега такива планове нямаме!

Какво искаш за себе си от Новата година?

Жени: Искам да съм здрава, както и цялото ми семейство. Това е най-важното. След това, разбира се, искам повече работа, късмет, ангажименти, щастие, любов. Все едни такива важни нещица.