Автомобили за скрап на изгодни цени – Изкупуване Стари коли, катастрофирали автомобили, авточасти, акумулатори – Вторични…

7
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Автомобили за скрап

Изкупуваме Стари и Катастрофирали Автомобили за Скрап – Изгодно

Ако имате катастрофирали или стари автомобили, вече негодни за употреба и се чудите какво да ги правите – позвънете и ние ще Ви ориентираме в цената! Ще изкупим изгодно Вашата кола като отпадък, годен за преработка. Разполагаме със собствен репатрак, чрез който ще транспортираме / превозим Вашата стара или катастрофирала кола до базата ни без допълнителни такси! Издаваме документ, чрез който да извършите безпроблемно дерегистрация на колите в КАТ. Изкупуваме негодните автомобили на добра цена и плащаме веднага!

Ние сме лицензирана фирма за изкупуване на ОЧЦМ! Изкупуваме и стари акумулатори и батерии, автомобилни компоненти, авточасти и цели моторни превозни средства.

Защо да предадем бързо старата си кола за скрап

Във всички автомобили, стари и катастрофирали, стоящи безнадзорно на паркинги, дворове, гаражи … се съдържат редица опасни отпадъци, които вредят сериозно на околната среда. В същото време, ако старите коли се предават за скрап, над 80% от тях могат да бъдат рециклирани и ценните суровини (основно черни и цветни метали) да влязат повторно в производството.

През следващите няколко години се очаква броя на излезлите от употреба автомобили да стигне 240 милиона само в рамките на ЕО.

Ако притежавате катастрофирал или стар автомобил, който се намира в района на Пловдив, Пазарджик, Карлово или друго място в региона и имате нужда от допълнителни доходи или просто трябва да го освободите от регистрация в КАТ и се освободите от ежегодния данък на автомобила, можете да го продадете за скрап на нас при най-изгодни условия – Гаро 2004!

Плащаме възможно най-добрите цени за Вашите автомобили!

Изкупуване на вторични суровини – отпадъци и отломки от черни и цветни метали и сплави