Наско и Нелина от X-Factor са новата светска тийн двойка

1
Добави коментар
region.burgas
region.burgas

От риалити формата “Х фактор” се появи нова светска двойка. Това са любимецът на тийнейджърките Наско и хубавата Нелина. Рапърът беше от отбора на Саня и завърши на второ място, според зрителските вотове. Нелина пък бе в групата на Заки и отпадна непосредствено преди финала.

Още по време на риалитито се появиха информации, ча двамата често се пише, че са заедно. Те обаче неведнъж са заявявали категорично в интервюта, че единственото, което има между тях, е приятелство. Оказа се обаче, че това изобщо не е вярно.

Изглежда, че Нелина и Наско не полагат големи усилия да скрият отношенията си, защото в петък на финалния концерт в риалити формата двамата са се целували. това твърдят източници от телевизията.

Кога точно са припламнали искрите, остава тайна за момента. Как ще продължи връзката им, също не е много ясно, тъй като Нелина е от Казанлък, но живее и учи в София, а Наско е от Варна и мечтае за бъдеще на баскетболист в САЩ.

Такива връзки не са рядкост в подобни предавания. От миналия сезон на “Х Фактор” също излезе двойка – Александра Апостолова, по-позната като Саня Алекса, и Пламен от Voice of Boys. Те не издържаха дълго да са азедно.

Източник: 24 часа