ГАРО 2004 – ИЗКУПУВАНЕ НА МЕТАЛИ СТАРИ АВТОМОБИЛИ – – Вторични суровини – изкупуване и търговия с ОЧЦМ хартия пластмаса -…

7
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Гаро 2004 – Изкупуване на вторични суровини

Гаро 2004 е лицензирана фирма за изкупуване, съхранение и пласиране на вторични суровини, годни за преработка на едро и дребно. Най-голям дял заема изкупуването на отпадъци и отломки от черни и цветни метали и сплави от физически лица и фирми от всички отрасли на икономиката. Гаро 2004 изкупува и пластмасови отпадъци.

Изкупувани отпадъчни материали

НОВО: Изкупуване на стари автомобили за скрап. Разполага със собствен репатрак, чрез който ще извози Вашата стара кола без допълнителни такси!
желязо и железни стружки, чугун и чугунени стружки
хром никел, мед и медни стружки, алуминий, алуминиеви капачки и алуминиеви стружки
месинг и месингови стружки
цинк ламарина, цам, олово радиатори
винкели, тръби, профили и други метали
пластмаса
други вторични суровини и отпадъчни материали

Гаро 2004 разполага с бригада за рязане на метални отпадъци на място и ги извозва със собствен транспорт – Безплатно. Разглобява халета и други метални конструкции и превозва отпадъците.

Фирмата извършва търговия с ОЧЦМ както на дребно, така и на едро!

Политиката на дружеството е насочена към по-пълното и рационално използване на отпадъците от метали и пластмаси, спазвайки всички принципи и наредби. Работи както с фирми, така и с частни лица, които предоставят отпадъците на пункта, намиращ се в Пловдив, кв. Изгрев, на ул. Ландос 54.

Партньори на Гаро 2004 са производствени предприятия, които се нуждаят от често предаване и извозване на отпадъчните им материали.

Гаро 2004 – лицензирана фирма за изкупуване на ОЧЦМ