С цвят на орхидея през 2014 година » eMODNO да имам

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Както всяка година от Pantone обявяват палитра от актуалните нюанси, които ще са модерни през новите сезони, както в областта на модата, така и в интериора и графичния дизайн.

Най-почетното място за 2014 година е отредено на нюанса „сияйна орхидея”, който всъщност е прекрасен оттенък от пурпурно-лилавата гама, срещан при красивата разцветка на екзотичните орхидеи.

„Докато цвета на 2013-та беше изумруденото, което служи като символ на растеж, обновяване и просперитет, Radiant Orchid встъпва в цветната палитра, за да заинтригува окото и да провокира въображението. Radiant Orchid е покана за иновации, цвят насърчаващ разширяването на креативността и оригиналността, които са все по-ценни в днешното общество“, каза Leatrice Eiseman, изпълнителен директор на института по цветове Pantone.

„Едно приказно съчетание на фуксия, лилаво и розови полутонове – Radiant Orchid вдъхва доверие и излъчва голяма доза радост, любов и здраве. Това е един завладяващ лилав нюанс, който ви пленява с изкусителен чар„, допълни тя.

Актуалният цвят е чудесно решение и за красив, магнетичен макиаж!

На прага на новата година ние избрахме за вас модни находки, с които да обновите гардероба си, за да бъдете актуални през 2014-та. Селекцията от красиви продукти е от онлайн магазините: yoox.com, boohoo.com и shopping-terapia.com.

Редактор: Делица Цонева