Мишел Обама реши да подаде документи за развод

2
Добави коментар
lozanov
lozanov

Търпението на първата  дама се изчерпало след като съпруга и започнал да флиртува с министър-председателя на Дания.  В САЩ, като гръм от ясно небе дойде новината , че Мишел Обама е  решила да подаде документи за развод. Според The Nation , чашата на търпението на  съпругата на Барак Обама  преляла, след като видяла поведението на съпруга си на погребението на Нелсън Мандела, където той флиртувал с министър-председателя на Дания Хеле Торнинг – Шмит. След това той си направил  блондинка няколко общи снимки.

Според изданието, кризата в отношенията между съпрузите е настъпила отдавна. От известно време насам те спят в отделни стаи. „Техният брак е обречен.  През годините те са се опитвали да запазят отношенията заради дъщерите и политическата кариера“ – е казал източник, близък до семейството на президента на Съединените щати. Според него, веднъж първата дама казала: „Това ми стига!“ и се е обърнала към адвокатите, за да обсъдят развод.

Мишел Обама е дала на мъжа си да разбере, че тя ще остане в Белия дом „фиктивно“ , но всеки от тях ще има личен живот. „Тя се  е преместила в една от празните спални“ -е  казал източникът.

Според него, Мишел Обама е възмутена от поведението на съпруга си на погребението на Нелсън Мандела. По време на траура  президентът на САЩ се смееше  и си шепнеше с 46 -годишната  ръководителка на датското правителство. След това, Обама , заедно с премиерите на Великобритания и Дания се снима със смартфон.  Снимката показва  тримата усмихнати, а седящата до съпруга си Michelle Obama мрачно гледа право напред, опряла ръце на коленете си. На друга снимка тя гледа съпруга си, който се смее на нещо с Торнинг – Шмит, я потупва по рамото.

http://www.nation.com.pk/entertainment/25-Dec-2013/obama-michelle-living-apart