Силиконки втрещиха Фейсбук (СНИМКИ)

6
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Кралиците на силикона поразиха Фейсбук като мълния

Белградските хубавици Тияна Джурич и Ивана Сирена втрещиха Фейсбук със силиконовите си фотоси. Двете мадами са живото доказателство какво може да се случи, ако се вманиачиш в пластичната хирургия и се превърнеш в нейно опитно зайче. Буквално нищо по тях не е естествено и това се вижда от километри. Където и да се появят Тияна и Ивана, се превръщат в звездите на купона. Точно това се случи и по време на последното им щурмуване по дискотеките.

Тияна Джурич и Ивана Сирена

Кралиците на силикона са изключително популярни в родината си, макар че не се занимават с нищо съществено. Изявяват се като модели, но за всички са просто жива реклама на пластичната хирургия. Мацките се обличат с повече от провокативни тоалети, които щедро показват изкуствените им форми. На тена им може да завиди и Николета Лозанова, а тюркоазените им лещи са истински хит, писа Hotarena.net.

Тияна Джурич и Ивана Сирена веднага бяха изкоментирани като кифли в социалните мрежи и форуми заради огромните им устни, импланти и абсурдна визия. Те обаче не смятат, че са прекалили с разкрасяването, а твърдят, че просто се грижат за добрия си външен вид.

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Силиконки втрещиха Фейсбук (СНИМКИ) 3.67/5 (73.33%) 3 votes

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари