Модните гафове на 2013 година » нeMODNO

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Освен с изключително добри стайлингови решения, 2013 година беше белязана и от доста модни бедствия, с които звездите ни изумяваха. Избрахме някои от най-ексцентричните визии, за да се посмеем отново и да си вземем поука от чуждите грешки – „какво не бива да правим“!

Две дами попадат в класацията ни за най-зле облечени, заради много от аутфитите си през годината. Първата е Ким Кардашиян, която по време на бременноста си постоянно правеше грешки или с кройките на дрехите или с принтовете. Неуместен сексапил в много от тоалетите й често приковаваше погледите.

За стила на Майли можем да бъдем доста критични, но ще сме лаконични. Въпреки че авангардността във визията й е част от имиджа на вече пораснало момиче, тя прекаляваше постоянно не само с вулгарден вид, но и с подобно поведение. Тя е единствената знаменитост, която попадна в класациите на много международни сайтове за най-зле и за най-добре облечена звезда, но ние й даваме знак „минус“.

Визията на доминиканската актриса Рейчъл Муанза за наградите Оскар, не бе особено подходяща за червения килим. Тя беше избрала прекалено шарена рокля с волани на Visco и бели сандали с множество каишки. Няма как да не отредим достойно място сред модните престъпления на феноменалната прическа на руската телевизионна водеща Елена Ленина, която тя избра за филмовите награди в Кан. На наградите на Glamour през лятото Ванеса Браун се беше спряла на странна рокля и шал в цвят шампанско, с която ни напомняше на какавида.

Леопардовия анцуг в зелено бе твърде странен избор, дори за смелата Рита Ора. Много дами бяха заложили на доста рисковани аутфити за Британските модни награди, но класацията за най-зле облечена знаменитост спечели Пикси Гелдоф, с нейното твърде неуместно съчетание. Съвсем скоро Лейди Гага се появи във вид на коледно дърво, за да ни изуми отново…