Изпрати коледно пожелание и спечели едногодишен абонамент за продукти на Бочко

13
Добави коментар
pgp

За участие в Промоцията всеки потребител трябва да натисне бутона “like” на страницата на БОЧКО във Фейсбук, да напише и изпрати пожелание за Коледа или Нова година, което автоматично го регистрира в томбола за награди, което гарантира включването на регистрирания Участник да се състезава за наградите.

Всеки потребител има право само на една регистрация за участие в Промоцията.

Участието в Промоцията не е обвързано с покупка на стоки и/или услуги.

В края на периода на Промоцията двама от участниците, които са използвали приложението „С обич за Коледа“, за да изпратят пожелание за Коледа и Нова Година ще бъдат избрани на томболен принцип и ще получат награда.

Наградата за всеки победител е едногодишен абонамент за продукти на Бочко, които ще бъдят доставяни всеки месец до адреса на победителя. Всеки победител ще има възможност да избере между два абонамента – „Пелени“ или „Козметика“. При избор на абонамент „Пелени“ победителят ще получава всеки месец по един пакет пелени от посочен от победителя размер. При избор на абонамент „Козметика“ победителят ще получава козметика по избор.

Наградите ще бъдат изтеглени в края на периода на промоцията, след което ще се обявят публично на страницата на Бочко във Фейсбук.

Промоцията включва определянето на принципа на томбола на Участник, който печели  награда(„Печеливш участник“). Определянето ще бъде извършено в края на периода на Промоцията и в него ще участват всички участници в играта, които са изпратили пожелание и са се регистрирали в приложението „С обич за Коледа“.

Печелившият участник ще получи наградата си на предоставения от него пощенски адрес по куриер до 30 работни дни от получаването на съобщение на e-mail адреса, с който е регистриран в регистрационната форма на приложението.

Краен срок за участие: 10 Януари 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.