Васильовден е чудесен повод да подарите парфюм!

1
Добави коментар
mikanikova
mikanikova

Свети Василий Велики

Колко от вас познават  Васил, Василена, Василий, Василен, Васка, Весела, Веселина, Василка, Веселин, Вълчо или  Вълко? Знаете ли че те имат имен ден на 1-ви Януари, всяка година?
Защо тогава тази година не ги изненадате с интересен подарък по повод именният им ден?

Парфюмът като подарък.

Парфюма е един от тези продукти които са чудесни за повод, както за жена така и за мъж. Разнообразните цени, изобилието от аромати, невероятната им популярност и спецификата им ги правят дори още по желан подарък!

Как да изберете парфюм за подарък?

Независимо дали подаръка-парфюм ще бъде за дама или за господин, ако спазвате следните няколко принципа винаги ще сте на правилният път и никога няма да останете разочаровани от избора си, а още по малко човека който го получава!

Първо винаги си определяйте бюджет преди да извършите каквато и да е била покупка била тя парфюм или друг подарък!
След като знаете какви пари можете и сте склонни да отделите, извършете кратко проучване в интернет за различните модели парфюми, най-добре търсете за класации от типа на „ТОП  парфюми за жени“ или „Топ мъжки парфюми за 2013-та“ (например)
Вижте кои са новите модели, обикновено те имат реклама по телевизията, това ги прави много добър избор особено ако не знаете кой е любимият парфюм на именника
Васильовден е празник който отбелязва началото на Новата  Година, затова заложете на новото
Избягвайте да ползвате имитационни козметики, те използват имената на известните марки и моделите парфюми които лансират и твърдят че имитират аромата на 100% което е пълна заблуда, можете да прочетете статията Какво става с тези парфюми по Коледа , там е обяснено малко по подробно.
Ако искате да поръчате парфюм онлайн, което понякога е добра идея защото там цените са наистина много по-ниски. Обаче, да това обаче е нещо на което трябва да обърнете внимание! Много измамни сайтове се навъдиха, твърдящи че предлагат качествени продукти! Можете да видите статията за един Изпитан сайт за парфюми онлайн поне за отправна точка.

Какво да направите ако не можете да си позволите подарък за Васильовден?

Понякога и това може да се случи със всеки, нямаме достатъчно средства особено след празници като Нова Година и Коледа. Не се притеснявайте ако случаят със вас е такъв но все пак искате да честитите, празника на познат, приятел, роднина или друг любим човек.

Все сте добри в нещо, помислете над този въпрос и когато го откриете направете нещо със своите ръце. Понякога това е най-добрият подарък който въобще може да бъде направен. Дори и да не е в лъскава опаковка, стойността на подобен подарък винаги е по-висока, естествено зависи и от способностите на този който го прави.