10-те най-големи хита на 2013 година според Billboard

15
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Списание Billboard обяви 10-те най-големи хита на годината. Шампионите на 2013 г. са Макълмор и Райън Луис, които освен първото място с „Thrift Shop“, са окупирали и петото с „Can’t Hold Us“, в челната десетка.

Харесай страницата ни във Facebook

Дуетът си тръгна с призовете „Най-добър хип-хоп албум“ и „Най-добър рап или хип-хоп изпълнител“ от Американските музикални награди, които бяха раздадени в края на месец ноември.

За предстоящите награди Grammy Макълмор и Райън Луис получиха цели шест номинации, включително и за „Най-добър албум“ и „Песен на годината“ за „Same Love“, която вече бе отличена като „най-добро видео със социално послание“ от видео-музикалните награди на MTV.

Номер две в класацията на Billboard е за „Blurred Lines“ на Робин Тик, T.I. и Фарел Уилямс. Песента е номинирана за Grammy „Запис на годината“. Трето място е за „Radioactive“ на Imagine Dragons, която също е номинирана за награда Grammy в категория „Запис на годината“.

Спомняте ли си „Con los terroristas“ или как всички бяха полудели по „Harlem Shake“, а YouTube бе залят с интерпретации на танца. Е, явно това е предостатъчно, за да бъдат Baauer на номер четири.

Шестата позиция е за Джъстин Тимбърлейк, който тази година бе сред най-награждаваните изпълнители, и неговия хит „Mirrors“. Песента спечели престижната награда „Видео на годината“ на VMA MTV.

Седем е за „Just Give Me A Reason“ на Пинк и Нейт Рюс. Освен това колаборацията ще се бори за Grammy за „Песен на годината“. Албумът „Unorthodox Jukebox“ на Бруно Марс се оказа супер успешен и пълен с хитове, сред които и „When I Was Your Man“, озовала се на номер осем в подредбата.

Сред 10-те най-добри песни на годината са и „Cruise“ на Florida Georgia Line и „Roar“ на Katy Perry. А как изглежда цялата десетка вижте в сайта „10-те най“ >>.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It