Комплекс Течно Злато на АкваСорс

1
Добави коментар
ajantonov
ajantonov

Защо мазнините са така необходими?

Като жизненоважна част от нашето хранене, мазнините ни осигуряват горивото, с което да произвеждаме енергия, изолират тялото и ни помагат да усвояваме мастноразтворимите витамини А, Д, Е и К. Клетъчните мембрани са изградени от мазнини и затова консумацията на правилните видове мазнини в правилното съотношение може да окаже влияние върху всяка клетка в тялото.

Някои от мазнините в храната, като например наситените, трябва да бъдат строго ограничени, тъй като те се оказват рискови за здравето ни. Други, като полиненаситените мастни киселини Омега 3 и Омега 6, са от съществено значение за доброто здраве и пълноценен живот. Тези важни хранителни вещества оказват влияние върху здравето на кожата и косата, подпомагат сърдечно-съдовата система, въздействат върху хормоналния баланс, а някои от тях участват още от самото начало на живота в развитието на мозъка и нервната система на бебето и от този момент натам позволяват на мозъчните клетки да функционират и комуникират. Световната Здравна Организация (СЗО) препоръчва минимален прием на Омега 3 мастни киселини от 0,5 до 2% от ежедневния енергиен прием.Източници на есенциални мазнини

Храните от растителен произход, като семената и ядките, се явяват пълноценни източници на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини – Алфа-линоленова киселина (ALA) и Линолова киселина (LA). Те не могат да бъдат произведени от организма и е необходимо да бъдат набавяни чрез храната. Следващият етап е преобразуването им в тялото във важните мастни киселини („супер мазнини”): Гама-линоленова киселина (GLA), Ейкозапентаенова киселина (EPA) и Докозахексаенова киселина (DHA). В рибеното масло се съдържат EPA и DHA, които рибите произвеждат от водораслите, с които се хранят. Тъй като количеството риба в световния океан се оказва недосатъчно, за да покрие съответните нужди от така необходимите мастни киселини, използването на рибното масло се превръща в не достатъчно природосъобразно.  От друга страна моретата се замърсяват непрекъснато, което постепенно ги изключва като надежден ресурс. Това е причината растенията да  изпълняват ролята на все по-важен източник на тези жизненоважни хранителни вещества.

Храната ни е тази, която би трябвало да осигури достатъчно витамини и минерали, за да може организмът ефективно да преобразува ALA и LA в „супер-мазнини”. Начинът на живот, здравословното ни състояние и генетичните фактори оказват влияние върху този процес. Затова е важно чрез храната да си осигуряваме достатъчен прием на тези жизненонеобходими хранителни вещества.

Какво съдържа Комплекс Течно Злато

Комплекс Течно Злато на АкваСорс съдържа важни мастни киселини от растителен произход, които предоставят широк спектър от полезните Омега 3, 6, 7 и 9 мастни киселини:

Богати на DHA масла от микроводораслов източник – осигуряват докозахексаенова киселина (DHA) за поддържане на мозъчната функция.
Масло от усойниче (Echium plant) – осигурява стеаридонова киселина (SDA), която много по-лесно се преобразува в EPA, отколкото Омега 3 мастните киселини, като например ALA в лененото масло. Усойничето също така е източник на GLA и ALA.
Масло от морски зърнастец – осигурява Омега 7 мастни киселини, които подпомагат поддържането на доброто здраве на кожата и на фините повърхности на дихателната и храносмилателната системи и на пикочо-половите пътища.

Комплекс Течно Злато се отличава със следните предимства:

Съдържа уникални растителни масла, по-ефективни от лененото масло при преобразуването в EPA;
Уникална формула, включваща в състава си Омега 7, дълговерижни Омега 3 и Омега 6 мастни киселини, включително DHA;
100% растителна основа;
От устойчив източник, който не застрашава делфините;
Без токсини;
Одобрен от веган обществото;
Подходящ за всички, включително и за бебета и деца.

Комплекс Течно Злато на АкваСорс се препоръчва:

За правилно действие на имунната система;
Предпазва от развитието на атеросклероза и отлагането на холестерол;
При окапване на косата, кожни проблеми;
При сърдечно-съдови заболявания/увреждания;
При зиморничавост, раздразнителност, депресия и др.
Има антиканцерогенно, противовъзпалително и противоалергично действие;
При автоимунни и дегенеративни заболявания;
При проблеми с мъжкия фертилитет;
При диабет;
За цялостно увеличаване на жизнеността.

 Комплекс Течно Злато се допълва синергично с продукта Комплекс Мастни Киселини и е идеална комбинация с Водорасли АФА, Зелена енергия и Морска Енергия.

Указания за употреба

Препоръчителното дневно количество Комплекс Течно Злато е 1 мл (20 капки) 2 пъти дневно. Комплекс Течно Злато е подходящ за цялото семейство, включително за бебета и деца.

 Съставки

Продуктът Комплекс Течно Злато съдържа:

Масло от микроводорасли Ulkenia sp. – богато на DHA
Рафинирано масло от усойниче (Echium plant)
Масло от морски зърнастец
Екстракти от портокал и лимон

Типичен състав на 2 мл Комплекс Течно Злато:

Омега 3 мастни киселини – 550 мл
Стеаридонова киселина (SDA) – 160 мг
Докозахексаенова киселина (DHA) – 100 мг
Омега 6 мастни киселини – 350 мг,
от които гама-линоленова киселина (GLA) – 130 мг
Омега 7 мастни киселини – 170 мг
Омега 9 мастни киселини – 310 мг

Цена на продукта :

Комплекс Течно Злато, 50 мл – 88.00 лв.

Най-изгодно е да се регистрирате като дистрибутор към компанията АкваСорс.
Така получавате личен дистрибуторски номер, с който можете да купувате продуктите с 30% отстъпка от клиентските цени по-горе. Цената на регистрацията е 40 лева еднократно и може да бъде направена и по пощата. Нямате никакви задължения да купувате, продавате или разпространявате продуктите на АкваСорс, имате само права да пазарувате с отстъпка и да ползвате ежемесечни промоции!
Ако желаете да купувате продуктите на АкваСорс с 30% отстъпка, моля, свържете се с мен.

Използвани източници

1. http://bg.wikipedia.org
2. Материали на АкваСорс