5 лесни идеи за красив маникюр за празниците!

2
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Ако искате лесно да си направите маникюр без да се налага да ходите в салон за красота, прочетете нашите идеи.

1. Много празничен маникюр можете да получите бързо, ако ползвате готови стикери за нокти. Те са само за ценители, които искат да покажат, че носят на ноктите си арт изкуство. Най-хубавото при тях е, че няма нужда да чакате да съхне лакът. Можете да ги поставите направо върху ноктите си, а можете да поставите някакъв базов цвят за лак, върху който да ги поставите. Всеки стикер се поставя внимателно на отделните нокти, така че да няма въздушни мехурчета. Ако все пак се получи мехурче – надупчете съвсем леко с върха на тънка игла, за да излезе въздухът и притиснете с меко парче плат.

2. Зимен маникюр с борче ще получите, ако поставите на ноктите първо безцветен лак, а след като изсъхне нанесете бледо бял или бежов лак за нокти. Изчакайте добре да изсъхне и нанесете в единия край на нокътя зелен брокатен лак, който съвсем лесно оформете като борче. Ако се затруднявате с всички нокти – направете декорация само на 2 от тях.

3. Бляскав металик можете да получите от готовите нюанси на брокатени лакове, които се намират вече и в близкия супермаркет. Те могат да бъдат в платинен или златен оттенък, както и червен или син.

4. Класически червен цвят на ноктите винаги изглежда елегантен и особено за празниците около Коледа. Подберете красив червен цвят в зависимост от предпочитанията си и това с какви цветове ще се облечете. След като нанесете два пласта основен лак, поставете на върха на ноктите бели точици с много тънка четка. Ако искате можете да сложите най-различни цветове точици – импровизирайте.

5. Вземете бял и черен лак за нокти и намажете пръстите си през един с черно и бяло. След като изчакате да изсъхне добре основата, направете точки – на бялата основа сложете черни точки, а на черната основа – бели точки.

Желаем ви Весели празници!